GESİFED yönetiminde DTO Başkanı Erdoğan’a ziyaret – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. GESİFED yönetiminde DTO Başkanı Erdoğan’a ziyaret

GESİFED yönetiminde DTO Başkanı Erdoğan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mart 2018 Çarşamba - 14:32Güncelleme: 21 Mart 2018 Çarşamba - 14:34
GESİFED yönetiminde DTO Başkanı Erdoğan’a ziyaret

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

Bir süre önce yapılan genel kurulda göreve gelen GESİFED Başkanı Aysun Nalbant, Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, yönetim kurulu üyeleri Şule Yılmaz, Sedat Doğaç, Mehmet Cillov, Orçun Alptekin, Ayşe Balkanay ve M. Kemal Şahan, DTO’ya ziyaret gerçekleştirdi.

ERDOĞAN: YERLERİMİZ FARKLI OLSA DA AMACIMIZ BİR

Ziyaretleri dolayısıyla GESİFED yönetimine teşekkür eden Erdoğan, “Yeni göreve gelmeniz dolayısıyla işlerinizde kolaylıkve başarı diliyorum. Yerlerimiz farklı olsa da amacımız tek. Denizli’deki sivil toplum kuruluşları olarak ortak gayemiz ise Denizli’nin Denizlililerin menfaati. Sizler aynı zamanda Muğla ve Aydın illerine de hizmet eden bir yönetimsiniz. Biz, ilimize ve bölgemize katkı sağlayacak her türlü etkinlikler içinde yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz. El birliği ile Denizli’miz için çalışıyoruz, birlikte projeler üretmeye de devam edeceğiz” dedi.

NALBANT: BİRLİKTE PROJELER ÜRETEBİLİRİZ

GESİFED Başkanı Aysun Nalbant ise, federasyon hakkında bilgi vererek, Denizli Ticaret Odası’ndaki aktif çalışmalarından dolayı Erdoğan’ı tebrik etti. GESİFED olarak Denizli’nin, bölgenin ve ülkenin kalkınmasında rol almak istediklerini de dile getiren Başkan Nalbant, “Denizli, Muğla ve Aydın illerindeki iş dünyası derneklerini bir araya getirerek, ülkemizin kalkınmasında aktif rol almayı hedefliyoruz. Bu kapsamda da çeşitli aktiviteler düzenlemekteyiz. Denizli Ticaret Odası ile de bazı etkinliklerde biraraya gelip ortak hareket edebiliriz” diye konuştu.

Nalbant, Erdoğan’ı 13 Nisan’da TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ile TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'in de katılacağı Bölgeler Arası Ortak Girişim Projesi (BORGİP) Toplantısı’na davet etti.