Erdoğan: Milletimiz kararını verdi, artık geçim zamanı – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan: Milletimiz kararını verdi, artık geçim...

Erdoğan: Milletimiz kararını verdi, artık geçim zamanı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Nisan 2024 Çarşamba - 14:26Güncelleme: 3 Nisan 2024 Çarşamba - 14:26
Erdoğan: Milletimiz kararını verdi, artık geçim zamanı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, milletin kararını verdiğini ve seçimin geride kaldığını belirterek, “Artık geçim zamanı” dedi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin bir demokrasi sınavını daha barış ve huzur içinde, büyük bir olgunlukla geride bıraktığını ifade etti.

“Sandığa giderek iradesini ortaya koyan ve yaşadığı yerin yönetimini uygun gördüğü adaya emanet eden milletimizin kararı başımızın tacıdır” diyen erdoğan, şunları kaydetti:

“Bu seçimin elbet bir kazananı olacaktı. Sonuç itibarıyla her zamanki gibi tercihlerinden hiçbir zaman tereddüt etmediğimiz ve hep güvendiğimiz insanımızın feraseti galip gelmiştir. Gerçek kazanan her seçimde olduğu gibi yine elbette demokrasimiz, ülkemiz ve milletimiz olmuştur.

Görevini tamamlayan başkanlarımıza hizmetleri için teşekkür ediyor, seçilen belediye başkanlarımızı ise tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Denizli Ticaret Odası olarak Denizlimiz ve vatandaşımız için var gücümüzle, el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

Seçimler sona erdi, millet kararını verdi. Şimdi artık seçim değil geçim zamanı. Herkes bir an önce işine gücüne geri dönmeli, çalışmalı, üretmeli, ihraç etmeli, ticaret yapmalı, kazanmalı kazandırmalı. Ancak böylelikle daha büyük ve daha güçlü bir Denizli olabiliriz.

Ekonomide yapılacak çok iş var. Yerel seçimlerimizin geride kalmasıyla, 4 yıllık seçimsiz bir dönem başladı. Bu süre ülkemiz için önemli bir fırsattır.”