Erdoğan: Odamız eğitim kurumu gibi çalışıyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan: Odamız eğitim kurumu gibi çalışıyor

Erdoğan: Odamız eğitim kurumu gibi çalışıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Mart 2024 Perşembe - 09:34Güncelleme: 14 Mart 2024 Perşembe - 09:34
Erdoğan: Odamız eğitim kurumu gibi çalışıyor

Hizmet binalarında ücretsiz verilen eğitimlere katılan kursiyerleri ziyaret ederek eğitim süreciyle ilgili bilgi alan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, DTO’nun bir eğitim kurumu gibi çalıştığını dile getirdi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın destekleriyle başlattıkları FoW ve NEET Pro Projeleri kapsamındaki Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS), İstatistiksel Veri Analizi, Kapasite Geliştirme ve Uygulamalı Teknik Eğitimlerden faydalanan kursiyerleri ziyaret etti.

Katılımcıları ve uzman eğitimcileri dinleyen Erdoğan, eğitim süreci ile ilgili bilgiler alarak görüşleri dinledi. Kursiyerler, ilgi ve destekten dolayı Erdoğan’a teşekkür etti.

Erdoğan, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın desteklediği Denizli’deki Ne Eğitimde Ne İstihdamdakiler İşgücüne Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) İle Dahil Oluyor Projesi’nin pratik ve uygulamalı ücretsiz mesleki gelişim eğitimlerinin de büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Erdoğan, iş dünyasının beklentileri doğrultusunda gençlerin kişisel ve mesleki gelişimleri için gerekli eğitimlere ve destekleyici faaliyetlere devam edeceklerini söyledi.

Göreve geldikleri günden bugüne gençlerle kadınların iş sahibi olmasını ve istihdama katılmasını, çalışanların nitelikli elemanlar olmasını önemsediklerini de ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:

“Denizli Ticaret Odası olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İş dünyamızın gereksinim duyduğu eğitimlerin yanı sıra gençlerimizin kendilerini geliştirmelerine yönelik de ücretsiz eğitimler düzenliyoruz. İnsanımızın, gençlerimizin istihdama katılmaları ve aranan nitelikli çalışanlar olmaları, kalkınmamıza katkı koymaları için her türlü imkânı sağlıyor, ellerinden tutuyoruz. Var gücümüzle sadece üyelerimiz için değil onlar için de çalışarak Denizlimizin yarınlarını inşa ediyoruz. Odamız, adeta bir eğitim kurumu gibi çalışıyor. Desteklerimiz ile eğitimlerimizi önemli ölçüde artırdık, bu yöndeki faaliyetlerimizi artırarak ekonomimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.