Erdoğan: DTO’ya üyelerimiz yön veriyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan: DTO’ya üyelerimiz yön veriyor

Erdoğan: DTO’ya üyelerimiz yön veriyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Temmuz 2017 Perşembe - 14:21Güncelleme: 8 Ocak 2018 Pazartesi - 08:46
Erdoğan: DTO’ya üyelerimiz yön veriyor

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Erdoğan, DTO üyelerinin fikirleri ve taleplerinin çalışmalara yön verdiğini, bu u sebeple sahada olmaya devam edeceklerini belirtti.

Göreve başladığı günden bu yana DTO üyelerine ait işyerlerine ziyaretler gerçekleştiren Uğur Erdoğan, ziyaretlerde yaptığı istişarelerin odanın çalışmalarına yön verdini söyledi. Erdoğan, “Temsil ettiğimiz kesimin sorunlarını, beklentilerini bilmeden proje üretemeyiz, hizmet edemeyiz. Esnaf ziyaretlerimiz, çalışmalarımıza yön veriyor. Bu nedenle mümkün olduğu kadar esnafla istişarelere vakit ayırmaya, öncelik vermeye özen gösteriyoruz” dedi.

“Asli görevimiz esnafın yanında olmak” diyen Erdoğan, esnafların ve üyelerin kendilerine güç verdiğini, Denizli Ticaret Odası’nın üyeleri sayesinde güçlü olduğunu, bu bilinçle hareket ettiklerini, her zaman yanlarında olduklarını göstermek amacıyla ziyaretler yaptıklarını, sohbet ve istişareler bir sıkıntılarının olup olmadığını sorduklarını, dile getirilen sıkıntıları giderilmesi için ilgili bercilere ilettiklerini söyledi.

ODAMIZIN KAPISI HEP AÇIK

Üyeleri her zaman Denizli Ticaret Odası’na beklediklerini kaydeden Erdoğan, “Üyemizin acil olarak çözülmesi gereken bir sorunu olabilir. Bunun için bizleri her zaman için arayabilirler veya Odamızda kendilerini ağırlayabiliriz. Denizli Ticaret Odası çalışanları olarak üyelerimizin derdi ile dertlenir, çözüm bulmaya gayret ederiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Oda ve üyeler arasındaki iletişim ve işbirliği ne kadar sağlıklı olursa, sorunların çözümü de o kadar kolay olacaktır” diye konuştu.