DTO üyelerine indirimli sağlık hizmeti verecekler – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO üyelerine indirimli sağlık hizmeti verecekler

DTO üyelerine indirimli sağlık hizmeti verecekler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Aralık 2018 Pazar - 13:55Güncelleme: 23 Aralık 2018 Pazar - 13:56
DTO üyelerine indirimli sağlık hizmeti verecekler

Denizli Ticaret Odası (DTO), üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanması için iki özel hastaneyle protokol imzaladı.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, sağlık hizmetleriyle ilgili imzalanan protokolün ardından yaptığı açıklamada, “Denizli Ticaret Odası olarak, üyelerimizin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanması için protokol imzaladık. Protokol kapsamında üyelerimizden gerçek kişilerle, anonim şirket, limited şirket, komandit ve kollektif şirketler ile kooperatifler gibi tüzel kişiler ve ortakları, yönetim kurulu üyeleri ya da yetkili müdürleri, eş, anne, baba ve çocuklar gibi birinci dereceden yakınları bu haktan yararlanabilecekler. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

DTO üyelerine bir özel hastanenin yüzde 40, diğer özel hastanenin yüzde 15 indirim uygulayacağını belirten Erdoğan, “Üyelerimizin bu hizmetten yararlanabilmesi için Denizli Ticaret Odası Üyelik Kimlik Kartı’nı beyan etmesi veya Denizli Ticaret Odası’ndan ücretsiz alacağı güncel Oda Kayıt Belgesi’ni, tüzel kişilerde belgenin altında şirket ortakları, yönetim kurulu üyeleri ve yetkili müdür isimleri de yer alacak şekilde, söz konusu sağlık kuruluşlarına gitmeleri gerekiyor” diye konuştu.