Mustafa Üstek, hastane satın alarak sağlık sektörüne girdi – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. Mustafa Üstek, hastane satın alarak sağlık...

Mustafa Üstek, hastane satın alarak sağlık sektörüne girdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Kasım 2019 Cumartesi - 16:17Güncelleme: 9 Kasım 2019 Cumartesi - 16:17
Mustafa Üstek, hastane satın alarak sağlık sektörüne girdi

İş insanı Mustafa Üstek, yatırım portföyüne sağlık sektörünü de ekledi. Üstek, bir süre önce sıkıntılar yaşanan ve kapanacağı öne sürülen Özel Ege Hastanesini satın aldı. Sağlık kurumunun ismi de Özel Egekent Hastanesi olarak değiştirildi.

Özel Egekent Hastanesinin lansmanı bir otelde gerçekleştirildi. Hastanenin yeni sahibi Mustafa Üstek, Başhekim Beysun İstanbullu ve doktorlar ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu.

ÜSTEK: İLK’LERİ YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Daha önce Özel Ege Hastanesi olarak faaliyet gösteren sağlık kurumunun önce insan sağlığı anlayışıyla hizmet verdiğini, kalp damar cerrahisi operasyonları gibi birçok ilkleri gerçekleştirdiğini, binlerce insana şifa kaynağı olduğunu kaydeden Üstek, “İlimizin ve bölgemizin şifa kaynağı olan kurumumuz, bundan sonra yoluna Özel Egekent Hastanesi olarak devam edecektir. Çağın getirdiği en modern tıbbi cihaz ve donanımlarıyla alanında en yetkin ve donanımlı hekimleri ve sağlık çalışanları önce insan sağlığı anlayışıyla Denizli ve bölge halkına ilk’leri yaşatmaya devam edecektir” dedi.

Özel Egekent Hastanesinin modern tıbbın gerektirdiği tüm araç gereçler, donanımlı hekimleri ve çalışanları ile Denizli’nin önde gelen sağlık kurumlarından olma hedefi doğrultusunda hizmetlerini sürdüreceğini ifade eden Üstek, en ileri sağlık teknolojisini kullanarak Denizli halkının sağlıkla ilgili ihtiyaç ve beklentilerini etik değerlerden ödün vermeden karşılayan bir sağlık kurumu olacaklarını söyledi.

İSTANBULLU: DENİZLİ VE BÖLGE HALKINA HİZMET VERECEĞİZ

Başhekim Dr. Beysun İstanbullu ise, 2001 yılında Özel Ege Hastanesi olarak kurulan sağlık kurumunun bundan sonra yoluna Egekent Hastanesi olarak devam edeceğini belirterek, “Halkımıza en iyi, en güzel sağlık hizmetini verebilmeyi hedefliyoruz. Hastanemiz 8 bin metrekare bir alan üzerinde kurulu. 25 poliklinik odamız, 5 ameliyathane odamız, 121 hasta yatağımız, 27 yoğun bakım yatağımızla Denizli ve bölge halkına hizmet vereceğiz. Hastanemizde görev yapan 47 uzman hekim ve 300 çalışan ile sadece Denizli değil, bölge illerinden ve yurt dışından gelen hastalarımıza sağlık hizmetimizi sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.