Servergazi Devlet Hastanesinde çocuk hastalara 8 doktorla sağlık hizmeti – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. Servergazi Devlet Hastanesinde çocuk hastalara 8...

Servergazi Devlet Hastanesinde çocuk hastalara 8 doktorla sağlık hizmeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Nisan 2022 Salı - 13:27Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salı - 13:29
Servergazi Devlet Hastanesinde çocuk hastalara 8 doktorla sağlık hizmeti

Servergazi Devlet Hastanesi doktorlarıyla toplantı yapan İl Sağlık müdürü Dr Berna Öztürk, çocuk hastalara 8 doktor ile sağlık hizmeti verildiğini belirtti.

İl Sağlık Müdürü Dr Berna Öztürk, Servergazi Devlet Hastanesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında görev yapan uzman hekimlerle toplantı düzenlendi. Toplantıda hekimlerin istek ve önerileri dinlenerek, daha kaliteli hizmet sunumu, hasta ve çalışan memnuniyetini arttırmak için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Sağlıkta daha kaliteli ve daha ulaşılabilir bir hizmet için çalışmalar yürüttüklerini belirten Öztürk, “Servergazi Devlet Hastanesinde doğumdan itibaren çocuklarımızın sağlığı emin ellerde. Hastane bünyesinde bulunan 8 uzman hekimimizle bebek, çocuk ve ergen hastalarımızın muayene ve tedavileri yapılmakta, koruyucu sağlık hizmetleri sunulmaktadır. Çocuklarımızın yatarak tedavi görmesi gereken durumlarda 25 yataklı çocuk servisimiz ile yine 11 yataklı 2. basamak yenidoğan yoğun bakım ünitemiz hastanemizde mevcuttur. Ayrıca doğumdan sonra bebekleri çeşitli hastalıklardan dolayı hastanede tedavi gören anneler süt sağma makineleri, buzdolabı, telefon, televizyon, wc, duş gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 10 yataklı anne otelimizde ücretsiz kalabilmektedir” dedi.