Gözakademi’de sağlığına kavuştu, şiirle teşekkür etti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. Gözakademi’de sağlığına kavuştu, şiirle teşekkür etti

Gözakademi’de sağlığına kavuştu, şiirle teşekkür etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Temmuz 2019 Çarşamba - 14:49Güncelleme: 31 Temmuz 2019 Çarşamba - 14:49
Gözakademi’de sağlığına kavuştu, şiirle teşekkür etti

Denizli’de göz hastalarına hizmet veren Özel Gözakademi Hastanesi’nde geçirdiği tıbbi operasyonla sağlığına kavuşan hasta, yazdığı şiir ile doktoru ve hastane personeline teşekkür etti. “Borçluyum” isimli şiir, sosyal medyada paylaşılmasının ardından çok sayıda beğeni aldı.

Sadece Denizli’de değil, yurt içi ve yurt dışından gelen hastalara da ışık olan, şifa dağıtan Özel Gözakademi Hastanesi, hasta memnuniyetine ayrı bir önem veriyor, özen gösteriyor. Bunu hastanenin kapısından içeriye adım attıklarından itibaren hisseden hastalar, gördükleri tedavinin ardından mutlu bir şekilde evlerine dönüyor.

Bu hastalardan Faruk Özer Medari, göz sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşarken, evine döndüğünde yaptığı ilk şey şiir yazmak oldu. Medari, kaleme aldığı “Borçluyum” isimli şiir ile tedavisini gerçekleştiren Yrd. Doç. Dr. Arife Esra Kocakaya ve hastane personeline teşekkür etti.

Yrd. Doç. Dr. Arife Esra Kocakaya, şiiri okuduktan sonra duygu yüklü anlar yaşadı ve bunu sosyal medyadan paylaştı. İşte o şiir…