Gözakademi Hastanesi hekimleri uluslararası sempozyumda – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. Gözakademi Hastanesi hekimleri uluslararası sempozyumda

Gözakademi Hastanesi hekimleri uluslararası sempozyumda

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Aralık 2018 Pazartesi - 08:00Güncelleme: 24 Aralık 2018 Pazartesi - 00:33
Gözakademi Hastanesi hekimleri uluslararası sempozyumda

Uzman hekim kadrosu ve göz sağlığı alanında gelişmiş son teknoloji ürünü cihazları kullanarak Denizli’yi sağlık turizminde uluslararası arenaya taşıyan Gözakademi Hastanesi, ayrıca uluslararası sempozyumlarda da yer alarak Türkiye’nin adını duyuruyor.

Belarus Oftalmoloji Derneği Başkanı Prof. Tatsiana Imshanetskaya davetiyle bu ülkeye giden Gözakademi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Cem Yıldırım, Opr. Dr. Hüseyin Aslankara ve Yard. Doç. Dr. Arife Esra Kocakaya, 14-16 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Türk ve Belarus Ortak Oftalmoloji Sempozyumu’na katıldı.

Sempozyumda, Prof. Dr. Cem Yıldırım “Komplike olmayan katarakt cerrahisi komplikasyonları cme&premed çalısması”, “Dirençli diabetik makuler ödemde kombine vitrektomi ve adjuvant tedavi sonuçları”, “Pediatrik keratakonusta korneal çapraz bağlama tedavisi” konularına sunum yaptı.

Op. Dr. Hüseyin Aslankara ise, “Katarakt cerrahisi ile birlikte astigmatizma tedavisi yöntemleri” ve “Glokom valv implantasyonu: 5 yıllık uzun dönem deneyimleri” başlıklı sunumlar gerçekleştirdi.

Arife Esra Kocakaya. Yetiskinlerde gözyaşı kanal tıkanıklığının cerrahi tedavisi: Endo lazer ve endonasal ve external yaklaşım” ve “Plasmaexeresis ile cerrahi dışı blaraplasti tedavisi” konularında deneyimlerini paylaştı.