Belçika’dan saç ekimi için Denizli’ye geldi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. Belçika’dan saç ekimi için Denizli’ye geldi

Belçika’dan saç ekimi için Denizli’ye geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mayıs 2017 Salı - 14:10Güncelleme: 2 Mayıs 2017 Salı - 14:10
Belçika’dan saç ekimi için Denizli’ye geldi

Denizlili Medikal Estetik Hekimi Dr. Özgür Nalbant, saç ekimindeki çalışmalarıyla yurt dışında da adını duyurdu. Takipçi ve hasta sayısı sürekli artan Dr. Nalbant’ın birçok Avrupa ülkesinden hastası bulunuyor. Bunlar arasına katılan Belçikalı Davy, ülkesinde bir dergiye verdiği röportajda “Hislerime güvendim, çok güzel bir atmosferle karşılaştım. Yurtdışında ameliyatı düşünen insanlar için, Denizli yi kesinlikle tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Özgür Nalbant, çalışma alanı olarak medikal estetik dalını seçti. 2003 yılında Medikal Estetik Uygulama Sertifikası, 2005 yılında da alanında dünyaca ünlü uzman İtalyan Bessm Farjio’dan FUE tekniğiyle ilgili eğitim aldı. ISHRS(uluslararası saç cerrahisi topluluğu) üyesi olan Nalbant 12 yıldır da FUE yöntemiyle saç ekimlerini gerçekleştiriyor.

SAÇ EKİMİNİ KENDİSİ YAPIYOR

Saç ekimlerinde mikromotor kullanan Dr. Özgür Nalbant, saç ekimlerinde dünya standartı olan :lokal anestezi,saç çizgisinin çizilmesi, mikromotor ile saç folikülllerinin alınması ve ekim için kanalların hazırlanması aşamalarını bizzat kendisi yapıyor.

BELÇİKALI DAVY DE DR. NALBANT’I TERCİH EDENLERDEN

Titiz çalışması ve saç ekimi uygulamalarının başarılı sonuçlar vermesi Dr. Özgür Nalbant’ın yurt dışında da popüleritesini artırdı. Almanya, Belçika ve Hollanda ağırlıklı olmak üzere çok sayıda kişi, saç ekimi operasyonu için Denizli’ye geldi. Bunlardan birisi de Belçikalı Davy’di.

“FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYE KORKUYORDUM”

Ülkesinde yayınlanan bir dergiye saç ekimi operasyonuyla ilgili röportaj veren Davy, “Her zaman saçımla ilgili bir belirsizlik hissetmişimdir. Saçımda açılmalar başladı. Her sabah birçok jöle kullanarak kel alanlarımı gizlemeye çalıştım ama tatmin olamadım. Fotoğraf çekildiği zamanlar korkardım. Bu kusurumu belli etmemeye çalışır kafamı döndürüp durumu gizlemeye çalışırdım” dedi.

BİLGİ EDİNDİ, GELDİ

Bu psikolojiden kurtulmak için sonunda saç ekimine karar verdiğini anlatan Davy, “Uzun bir araştırma sonunda ve fiyatları karşılaştırıldığımda, Türkiye’nin Belçika'dan kayda değer ölçüde uygun olduğunu gördüm. Birçok web sitesi fiyatlarının listesini yayınlamakta. Sonunda bana çok güvenilir görünen bir siteyi seçtim. Siteyi biraz inceleyip okuduktan sonra ve yazışmalardan sonra ameliyatı olmaya karar verdim” diyerek, şöyle devam etti:

“HİSLERİMİ TAKİP ETTİM”

“Kesinlikle olumsuz bir durum yaşamadım. Birçok kişi yurtdışında bir cerrahinin kötü bir seçim olduğunu ve kullanılan materyallerin ve aletlerin daha az steril ve kötü olduğunu düşünür. Bence çok saçma bir düşünce. Birkaç yıl önce böyle bir fantastik bir ekipman bizde de yoktu. Türkiye'deki klinik çok güzel ve temizdi, hoş bir atmosfer oluştu. Sonuçta en önemlisi olan benim kendimi rahat hissetmemdi. Yurtdışında saç ekimi düşünen insanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

Benim doktorum, Özgür Nalbant, Türkiye de resmi kurumlarca tanınmış bir doktor. Onun alanında dünyanın en iyilerinden biri olduğunu düşünüyorum. İnternet aracılığıyla onun birçok hastası olduğunu öğrendim. Birçok kişin ona tedavi olması demek onun iyi olduğuna bir işarettir diye düşündüm ve bu bende bir rahatlamaya neden oldu.”