Seracılık fuarına Tavaslı üreticilerden çıkarma – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. Seracılık fuarına Tavaslı üreticilerden çıkarma

Seracılık fuarına Tavaslı üreticilerden çıkarma

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Aralık 2019 Salı - 14:41Güncelleme: 3 Aralık 2019 Salı - 14:41
Seracılık fuarına Tavaslı üreticilerden çıkarma

Tavaslı üreticiler, belediye öncülüğünde Antalya’da düzenlenen Growtech 19. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı’na katıldı.

Tavas Belediyesi, ilçedeki üreticilerin önümüzdeki yıllarda gerçekleştirecekleri faaliyetlere yön vermelerine katkıda bulunmak üzere 27-30 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ve sektörün dünyanın en büyük organizasyonlarından olan Growtech 19. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı’na gezi düzenledi. Geziye Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ve Başkan Yardımcısı Ali Karakaş ile muhtarlar ve üreticiler katıldı.

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, fuar gezisiyle ilgili “Çiftçilerimizin dünyanın en büyük örtü altı tarım sektör fuarını ziyaret etmelerini sağladık. Çiftçilerimize sektördeki gelişmeleri ve geleceği görebilmelerini sağlıyoruz. Özellikle örtü altı seracılığı konusunda ilçemiz genelinde çiftçilerimizin yatırımları artmakta. Yapılacak tarım yatırımlarının yeni teknolojilere yer verilerek verim artışını hedeflenmektedir. Göreve geldiğimiz ilk günden beri söylediğimiz gibi Tavasımızın geleceği tarımda.Bu bağlamda ilçemize yapılacak olan her yatırımın yanındayız. Hedefimiz ilçemizinde ürün çeşitliliğini, desenini artırmak ve örtü altı seracılıkta marka olmak”dedi.