İnamlık’tan Tavas’a istihdam projeleri – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. İnamlık’tan Tavas’a istihdam projeleri

İnamlık’tan Tavas’a istihdam projeleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Mart 2024 Pazartesi - 22:19Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi - 22:19
İnamlık’tan Tavas’a istihdam projeleri

Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, ilçeye istihdam yaratacak yeni projelerini kamuoyuyla paylaştı. İnamlık, yeni dönemde istihdamı artıracak vizyon projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Tavas’ın AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, yeni dönemde Tavas’ı üretim üssü yapacak projeleri hayata geçireceklerini belirten İnamlık, Tavaslıların teveccühü ile bunları uygulayıp ilçeyi daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. İnamlık, ilçe ekonomisine sinerji katacak projelerle ilgili şunları kaydetti:

“Bölgemizde yatırım ve üretim talebinde bulunan ulusal firmalar için gerekli olanak ve teşviklerin sağlanması adına çalışmalar yapıyoruz. Özel sektörün yatırımlarıyla Tavasımıza büyük bir enerji sağlanacak. Sanayi Bakanlığımızın desteğiyle Tavasımıza Sanayi Sitesi, Galericiler Sitesi ve açık otopazarı kurulması için ön çalışmalarımıza başladık. Yeni dönemde bir bir hayata geçireceğiz.

Tarımsal ve organik ürünlerimizin değerlendirilmesi noktasında özel projelerimizi başlatıyoruz. İlçemizde kadın istihdamının arttırılması amacıyla kadın kooperatifinin kurulmasına öncü olacağız. Nikfer ile Kızılcabölük Sanayi sitelerini yenileyeceğiz. Kızılcabölük Mahallemizde tekstilcilerimize yönelik yeni ticari alanları oluşturacağız. Tavas Merkez ve Karahisar Mahallemizde hayvan pazarının düzenlenmesini yapacağız.”

Projelerin beğeni topladığını vurgulayan İnamlık, “Güzel Tavasımız için planladığımız çalışmalarla ilçemize durmaksızın hizmete devam edeceğiz. Vizyon projelerimizle, vatandaşlarımızla el ele, üreterek büyüyen Tavas’ımızın imarına devam edeceğiz” dedi.