Tavas Belediyesinde görev devir teslim töreni yapıldı – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. Tavas Belediyesinde görev devir teslim töreni...

Tavas Belediyesinde görev devir teslim töreni yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Nisan 2024 Cuma - 17:51Güncelleme: 5 Nisan 2024 Cuma - 17:51
Tavas Belediyesinde görev devir teslim töreni yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde belediye başkanlığı devir teslimi yapıldı. Tavas Belediyesinin yeni başkanı CHP’li Kadir Tatık, önce mazbatasını, ardından da görevi Hüseyin İnamlık’tan devraldı.

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimde Tavas belediye Başkanlığına seçilen CHP’li Kadir Tatık, mazbatasını Tavas İlçe Seçin Kurulu Başkanı Hakim Ayşe Çakır'dan aldı. Ayrıca 9 CHP’li belediye meclis üyesi de mazbatalarını aldı.

Mazbata töreninin ardından Tatık ve beraberindekiler Tavas Belediye Binası’na gitti. Başkanlık makamındaki devir teslim töreninde önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, halefi Kadir Tatık’a belediyenin mührünü teslim etti.

Devir teslim töreninde konuşan İnamlık, "Mührü sana teslim ediyorum, sana emanet. Tavas için her türlü desteğe hazırız" dedi.

Mutlu olduğunu ifade eden Tatık ise, "Çok mutluyum. Tavas halkı bana inandı, güvendi. Bende onların bana verdiği sorumluluğu 5 yıl boyunca kendi namusum gibi taşıyacağım. Kimseyi ötekileştirmeden hizmet edeceğim. Seçim çalışmaları sırasında söylediğim tüm vaatlerimin arkasındayım. Büyükşehir Belediye Başkanım ile koordineli bir şekilde tüm Tavas'a hizmet edeceğiz" diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)