Tavas’ta halef-selef başkanların belediye borcu atışması – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. Tavas’ta halef-selef başkanların belediye borcu atışması

Tavas’ta halef-selef başkanların belediye borcu atışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Nisan 2024 Perşembe - 13:31Güncelleme: 11 Nisan 2024 Perşembe - 13:47
Tavas’ta halef-selef başkanların belediye borcu atışması

Denizli’nin Tavas ilçesinde 78 yıl sonra belediye yönetiminin CHP’ye geçmesiyle gündemi borçlar oluşturdu. Yeni başkan CHP’li Kadir Tatık, belediyenin borçlarını listeleyip belediye binasına astı. Eski Başkan Ak Partili Hüseyin İnamlık da bu paylaşıma "Borç stokunun bu kadar az olması bir başarının göstergesidir. Yeni yönetimin bu başarıyı bizimle paylaşmasına mutlu olduğumu belirtmek isterim" yanıtını verdi.

31 Mart yerel seçiminde CHP büyük bir sürpriz yaparak, 78 yıl aranın ardından Tavas Belediye Başkanlığını kazandı. Mazbatasını alıp koltuğa oturan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilk iş olarak belediyenin hesaplarını kontrol edip borç tablosu oluşturdu. Belediyenin 61 milyon 122 bin lira borcu olduğunu da listeleyip belediye binasına astı.

Bu paylaşıma eski başkan Hüseyin İnamlık’tan yanıt gecikmedi. İnamlık, sosyal medya hesabından "Borç stokunun bu kadar az olması bir başarının göstergesidir. Yeni yönetimin bu başarıyı bizimle paylaşmasına mutlu olduğumu belirtmek isterim" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.