İnamlık: Tavasımızı cazibe merkezi haline getiriyoruz – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. İnamlık: Tavasımızı cazibe merkezi haline getiriyoruz

İnamlık: Tavasımızı cazibe merkezi haline getiriyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mart 2024 Salı - 12:35Güncelleme: 12 Mart 2024 Salı - 12:35
İnamlık: Tavasımızı cazibe merkezi haline getiriyoruz

Tavas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ve Kültür-Sanat Evi, düzenlenen törenle hizmete alındı. Başkan Hüseyin İnamlık, “Tavasımızı cazibe merkezi haline getiriyoruz” dedi.

 

Tavas Belediyesi, Gençlik Merkezi ve Kültür-Sanat Evi için açılış töreni düzenledi. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İnamlık, “Tavasımıza önemli projelerimizi kazandırmaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Belediye olarak geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve çocuklarımızın yanlarında olmayı, onlara en iyi hizmeti sunmayı önemsiyoruz. Gençlik Merkezimizle gençlerimize olan desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.

Tavas Kültür-Sanat Evi ise ilçenin tarihini, kültürel değerlerini ve geleneklerini gelecek nesillere aktarmak amaçladıklarını kaydeden İnamlık, “İlçemizin tarihi dokusuna uygun şekilde geleneksel ile modernin eşsiz uyumuyla Belediyemiz tarafından İlçemize kazandırdığımız ve iç dizaynını tamamladığımız Kültür ve Sanat Evimizi hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu projelerimizle Tavasımızı cazibe merkezi haline getiriyoruz. Yeni eserlerimiz Tavasımıza hayırlı olsun" diye konuştu.