Türk adaleti – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu

Türk adaleti

A- A+

Domuz bağı cinayetlerini hatırlıyor musunuz?

91 kişinin katili ve 66 yaralamanın faili olduğu delillerle ispatlanmış ve üst mahkemece de cezası onanmış Hizbullahçı Mehmet Salih Kölge, ağırlaştırılmış müebbet yemişti…

Yeniden yargılanma talebinin üzerinden görülen dava ile 2019 yerel seçimleri öncesinde tahliye edildiği ortaya çıktı!..

Girdikleri çatışmada vatan evlatlarını şehit eden polis katilleri Hizbullahçı Yunus Aysu ve Cuma Güzel, yakalanarak demir parmaklar arkasına gönderilmişlerdi…

Yeniden yargılanma talebinin üzerinden görülen dava ile 2019 yerel seçimleri öncesinde tahliye edildikleri ortaya çıktı!..

32 cinayet işledikleri belgelerle ispat edilen Hizbullahçı terör örgütünün sözde askeri kanat sorumlusu Mithat Soysal ve Mehmet Salih Şimşek de ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı!..

Yeniden yargılanma talebinin üzerinden görülen dava ile 2019 yerel seçimleri öncesinde tahliye edildikleri ortaya çıktı!..

Diyarbakır’da olay yerinde savcılara 9 kişiyi, kafalarına nasıl sıkarak öldürdüklerini anlatan Hizbullahçı katiller Abdulcabbar Kırtay, Kasım Azarkan ile Mizbah Sayan da parmaklar arkasına gönderilmişlerdi.

Yeniden yargılanma talebinin üzerinden görülen dava ile 2019 yerel seçimleri öncesinde tahliye edildikleri ortaya çıktı!..

***

Gözü dönmüş canilere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını Hâkim Oktay Kuban, FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle ihraç edilen HSK Başkanvekili İbrahim Okur tarafından tüm yetkileri alınarak sürgün edildi!..

Devletin içine sızarak yıllarca düzmece operasyonlarla kendileri gibi düşünmeyen insanlara işkence yapan, hapishanelerde süründüren ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde yüzlerce vatan evladını şehit eden terör örgütünün üyesi İbrahim Okur, darbe girişiminin ardından yargılandı.

YÜCE TÜRK ADALETİ, Anayasal düzeni bozmaya çalışan silahlı terör örgütü üyesi olduğu delilleriyle tespit edilen İbrahim Okur’a 10 yıl hapis cezası verdi!..

***

İstanbul’da görülen 17 sanıklı Gezi Davası’nda sanıkların tümü beraat etmişti.

Yeniden yargılanma talebinde bulunuldu.

Hizbullahçı katileri adil yargılamanın ihlal edildiği gerekçesiyle tahliye eden, o katillere ağırlaştırılmış müebbet hapsi veren yargıcı ise süren, yetkilerini elinden alan YÜCE TÜRK ADALETİ;

Suç işlemek için örgüt kurma, anayasal düzeni bozmaya çalışma, hükümete karşı eylemde bulunma cezalarını işlediği gerekçesiyle Osman Kavala’ya ağırlaştırılmış müebbet,

Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Hakan Altınay, Can Atalay, Mine Özerden, Yiğit Ali Ekmekçi, Tayfun Kahraman'a da 18’er yıl hapis cezası verdi.

Şu kadarlık yazıyı yazmam, tahminen yarım saatimi aldı.
Final sözü için iki saattir düşünüyorum…

Başıma ne gelir diye düşündüğümden değil de içimde yaşadıklarımın karşılığı küfrü bulamıyorum ki yazayım!..

Öyle bir küfür sanırım yeryüzünde icat edilmedi!..

Yazarın Diğer Yazıları
Al sana fırsat!
24 Mart 2022 Perşembe
11. Tümen ve 9 yıl!..
18 Mart 2022 Cuma
Hiç mi gün yüzü görmedik?
9 Mart 2022 Çarşamba
Kılıçdaroğlu’na mektup
23 Şubat 2022 Çarşamba
Gülümse
16 Şubat 2022 Çarşamba
Erdoğan’ı kurtarmak!
9 Şubat 2022 Çarşamba
Tehdit, hakaret, küfür!
26 Ocak 2022 Çarşamba
Çekilin tarih yazcam!..
29 Aralık 2021 Çarşamba