Uğur Coşkun CHP Pamukkale İlçe Başkanlığına aday oldu – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Uğur Coşkun CHP Pamukkale İlçe Başkanlığına...

Uğur Coşkun CHP Pamukkale İlçe Başkanlığına aday oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ağustos 2023 Pazartesi - 15:08Güncelleme: 14 Ağustos 2023 Pazartesi - 15:08
Uğur Coşkun CHP Pamukkale İlçe Başkanlığına aday oldu

CHP Pamukkale İlçe kongresine 6 gün kala Avukat Uğur Coşkun, ilçe başkanlığına aday oldu. Adaylığını açıkladığı basın toplantısında genel merkeze sert mesajlar gönderen Coşkun, "CHP fabrika ayarlarına dönmeli" dedi.

CHP Pamukkale İlçe Kongresi 20 Ağustos Pazar günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Kongre için geri sayım devam ederken, Avukat Uğur Coşkun ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP Pamukkale İlçe Binası’nda açıklama yapan Coşkun, ülkenin içinde bulunduğu sorunlara ve ekonomik sıkıntılara dikkati çekerek, çıkış için Cumhuriyet Halk Partililerin tarihi sorumluluk ile karşı karşıya bulunduğunu söyledi.

Haberin DevamıReklam




Sağlık alanında sorunlar bulunduğunu, hastalara aylar sonrasına randevu verildiğini kaydeden Coşkun, buna karşın daire alınması karşılığında vatandaşlık verildiğini, CHP’lilerin buna karşı eylem koyması gerektiğini ifade etti.

CHP’de aday yöntemi belirlenmesini eleştiren ve partiye üye kaydı yapılanların bir hafta içinde milletvekili listesine konulduğunu söyleyen Coşkun, milletvekili ve belediye başkanı adaylarının ön seçimle belirlenmesi gerektiğini savundu.

CHP’de değişim isteyen Coşkun, “CHP kurucu ayarlarına dönmek zorundadır. Daha sılaya da daha sağa eksen kaymasına gerek yoktur. CHP fabrika ayarlarına geri dönmelidir” ifadelerini kullandı.