TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya ziyaretler – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya ziyaretler

TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya ziyaretler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Haziran 2023 Perşembe - 16:52Güncelleme: 22 Haziran 2023 Perşembe - 16:53
TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya ziyaretler

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesinden kalabalık bir grup, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı ziyaret etti.

ADD Denizli Şube Başkanı Azize Akdemir, yönetim kurulu, denetleme ve disiplin kurulları üyeleri ile ADD Denizli Çocuk Korosu, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Meclise gelen heyet ve çocukların ziyaretinde duygu yüklü anlar yaşandı. Çocuklar, “Fikirler Ölmez” marşını hep birlikte, heyecan ve coşkuyla söyledi.

2005-2015 yılları arasında Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanlığı yapan TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, bu göreve seçildiğinden bu yana kendisine takdim edilen en kıymetli hediyeyi Atatürk’ün çocuklarından almaktan gurur duyduğunu söyledi.

İsmet İnönü’nün çalışma ofisi olarak kullandığı odasında, tarihi bir binada bir Cumhuriyet kadını olarak görevini sürdürecek olmanın sorumluluğunu taşıdığını söyleyen Karaca, şunları kaydetti:

“Çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizden derneğimizin başkanı ve yönetimine, koro şefimizden çocuklarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki geldiler. Meclis koridorlarımızda çocuklarımızın sesleri yankılandı. Bu makam, onların makamı. Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu fırsat eşitliği sayesinde pamuk tarlalarından bu onurlu makamlara gelen bir Cumhuriyet kadını olarak Atatürk’ün hepimize mirası olan Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımıza söz veriyorum. Teşekkürler çocuklar.”