CHP’den milletvekili aday adaylığına hazırlanan Demirci, kolları sıvadı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP’den milletvekili aday adaylığına hazırlanan Demirci,...

CHP’den milletvekili aday adaylığına hazırlanan Demirci, kolları sıvadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Nisan 2022 Cuma - 12:56Güncelleme: 29 Nisan 2022 Cuma - 12:58
CHP’den milletvekili aday adaylığına hazırlanan Demirci, kolları sıvadı

CHP’den milletvekili aday adaylığına hazırlanan Sedat Demirci, çarşı-pazar turlarıyla kolları sıvadı.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı ve Merkezefendi belediye başkan aday adaylığının ardından bir süre sessiz kalan Sedat Demirci, bu kez milletvekili aday adaylığıyla dönüşe hazırlanıyor. Bu konuda henüz resmi açıklama yapmayan Demirci, ilçe ziyaretlerinin ardından şimdi de pazar yerlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

“TANEYLE DOMATES ALINIYOR”

Artan fiyatlardan temel ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların yanı sıra esnafın da satışlarının düşmesinden şikayet ettiğini kaydeden Demirci, "Esnaf artan maliyetlerin altında eziliyor. Tarlada üretici, çarşı, pazarda esnaf artan maliyetler yüzünden üretemez, ürettiğini satamaz durumda. Kar marjı neredeyse sıfırlanmış, ürettikleri ürünler satış olmadığı için ellerinde çürüyor. Halk tane ile domates, salatalık alır hale gelmiş. Bu zulümdür" dedi.

Bayram öncesi çoluk çocuğuna bayramlık alma hayalleri kuran ailelerin fiyatlar karşısında ezildiğini vurgulayan  Demirci "Eskiden bayramlar heyecanla karşılanırdı. Şimdi vatandaşlar hüzünlü ve mutsuz. Maalesef çocuklarına bayramlık almayı bırakın, karınlarını doyurabilmek bile çoğu vatandaş için imkansız hale geldi. Yarı aç yarı tok uyuyan çocukların hesabını ilk seçimde halk soracaktır. Dört yanından bereket fışkıran bu cennet memleketi üretemez hale getirenler, aldıkları vebalin altında ezilecek, sandığa gömülecektir. İşte bu toplum için gerçek bayram o zaman gelecektir" ifadelerini kullandı.