Prof. Dr. Önem milletvekili adaylığı için istifa etti – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Prof. Dr. Önem milletvekili adaylığı için...

Prof. Dr. Önem milletvekili adaylığı için istifa etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Nisan 2018 Cuma - 09:02Güncelleme: 27 Nisan 2018 Cuma - 09:02
Prof. Dr. Önem milletvekili adaylığı için istifa etti

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Önem, CHP'den milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etti.

Denizli Tabip Odası'nın 2 dönem başkanlığını da yapan Prof. Dr. Gökhan Önem, yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi ülkemizin geleceğini belirleyecek çok önemli bir seçime doğru yol alıyoruz. Hayalini kurduğumuz aydınlık bir Türkiye için hepimize görev düşüyor. Bu sorumluluk bilinciyle 24 Haziran seçimlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük iki eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi'nden Denizli milletvekili aday adayı olabilmenin yasal gereği olarak Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde yürütmekte olduğum tüm görevlerden istifa etmiş bulunuyorum" diyerek, şunları kaydetti.:

"Akıl ve bilimin önderliğinde, hukukun hüküm sürdüğü, laik, demokratik, hakça paylaşan, kültür ve sanatta öncü, çağdaş, gençleri gelecek endişesi yaşamayan, kadınları tüm alanlarda söz sahibi olan, hem bedenen hem de ruhen sağlıklı bir Türkiye hayalini gerçekleştirmek için ben de sorumluluk hissediyorum. Hissettiğim bu sorumluluğun gereği olarak ülkeme, şehrime ve partime katkı sağlayacağıma inanıyorum.

Cumhuriyetimizin aydınlanma hareketini tekrar canlandırmak için, aydınlık bir gelecek için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Çıkmış olduğum bu yolda sizlerin desteğini rica ediyorum. Sevgiler, saygılar."