Divarcı: ‘Yaptık, oldu’ belediyeciliğine son vermeye geliyoruz – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı: ‘Yaptık, oldu’ belediyeciliğine son vermeye...

Divarcı: ‘Yaptık, oldu’ belediyeciliğine son vermeye geliyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Şubat 2019 Pazar - 10:54Güncelleme: 24 Şubat 2019 Pazar - 10:54
Divarcı: ‘Yaptık, oldu’ belediyeciliğine son vermeye geliyoruz

Millet İttifakı’nın CHP’li Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, göreve geldiklerinde emrivaki uygulamalardan uzak duracaklarını, “biz yaptık, oldu” anlayışına son vereceklerini söyledi.

CHP’li Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmalarına Akköy ve Kayıhan mahallelerinde devam etti. Divarcı, ilk durağı olan Akköy Mahallesi'nde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. 'Hoşgeldin Başkan' tezahüratları ile Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'yı bağrına basan Akköylüler taleplerini iletti.

Akköylülerle yaptığı sohbette 'Üreten Pamukkale' vizyonunu anlatan Divarcı'nın projeleri mahallelilerden tam not aldı. Divarcı: "Sizler için geliyoruz, derman belediyecilik anlayışı ile sizlerle birlikte yürümeye geliyoruz. Yolumuzun sonu aydınlık, yolumuzun sonu berekettir. Topraktaki bereketi hanelere getirecek projeler üretiyoruz. 'Yaptık, oldu' projelerle değil, sorunlarınıza çözüm üretecek projelerle geliyoruz. 'KÜP'lerle, 'KEP'lerle, çiftçimizi yalnız bırakmayacak, ilçemize değer katacak çalışmalarla geliyoruz" dedi.

Akköy'deki ziyaretin ardından Ahmet Divarcı'nın bir diğer durağı da Kayıhan Pazaryeri oldu. Pazarda tezgah açan esnafa 'hayırlı işler' dileklerinde bulunan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, burada da yoğun bir ilgi ile karşılandı. Pazaryerinde hem esnafın hem de vatandaşın sorunlarını dinleyen Divarcı'nın 'ekmeğinizi büyütmeye geliyoruz" başlığı altındaki projeleri Kayıhanlıların da desteğini aldı.