Orpak, CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Orpak, CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday

Orpak, CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ağustos 2023 Pazartesi - 14:25Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi - 14:31
Orpak, CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday

Denizli CHP’de ilçe kongreleri devam ederken, Avukat Hasan Ozan Orpak, CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP’nin 19 Ağustos Cumartesi günü yapılacak Merkezefendi İlçe Kongresi için süreç devam ederken, Avukat Hasan Ozan Orpak, adaylığını basın toplantısıyla açıkladı. CHP Merkezefendi İlçe Binası’ndaki basın toplantısına Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Bakcan, Belediye Meclis Üyesi Murat Çımık ve partililer katıldı.

Gençlik yıllarından itibaren partinin değişik kademelerinde görev aldığını söyleyen Orpak, “Şu an partimiz umutsuz ve yalnız gibi görünse de aslında en güçlü olduğumuz andır. Artık ne istediğimizi çok iyi biliyoruz. CHP’nin yalnız kaldığı ve partililerimizin umutsuz olduğundan bahsediliyor. Unutulmasın ki CHP en zor badirelerde bile tarihinden aldığı öz gücüyle sarsılmadan yerinde dimdik durmayı bilmiştir. Atatürk’ün de söylediği gibi yalnız bir şeye ihtiyacımız var, çalışkan olmak” dedi.

Bu gücü yeniden hayata geçirmek üzere aday olduğunu kaydeden Orpak, eylemlerin içinden geldiğini, yine eylemlerle her yerde olacaklarını, deneyim ve olgunluğu gençlik heyecanıyla birleştireceklerini ifade etti.

Yenilikten ve değişimden asla vazgeçmeyeceklerini belirten Orpak, “Planladığımız örgüt yapısıyla parti örgütünü ayağa kaldırıp, tekrar büyük bir aile olacağız. İlkeli siyasetten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bizim öncelikli olan kişiler değil, CHP’nin ilkeleridir. Bu sebeple çalışkan bir örgütün hayata geçmesini, bu çalışma ve üretkenliğin tüm üyelere yayılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Orpak, “Sokağı nasıl heyecanlandıracaksınız?” sorusuna “Bunu Avdan’da, Sarayköy’de, Çivril’de, Gürpınar’da çevre konularıyla ilgili çalışmalarımızda ortaya koyduk. Kitleleri peşimizden götürmeyi bildik. Bunu devam ettireceğiz” yanıtını verdi.

PARTİLİLERDEN YÖNETİME ELEŞTİRİ

Basın toplantısında söz alan partililer de partiye yeni katılanların çalışma taleplerine olumlu yanıt verilmemesinden, parti içi ilişkilerde yaşanan sıkıntılardan söz etti.

Bir üye “Kimse kimseye selam vermiyor. Herkesi kucaklayalım” derken, bir üye de “4 yıl sonra bu binaya geldim” ifadesini kullandı.