Keskin: Zeybekci namaz saatlerine ayar veriyor – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Keskin: Zeybekci namaz saatlerine ayar veriyor

Keskin: Zeybekci namaz saatlerine ayar veriyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Nisan 2017 Salı - 16:56Güncelleme: 4 Nisan 2017 Salı - 16:56
Keskin: Zeybekci namaz saatlerine ayar veriyor

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin referandum nedeniyle muhtarları tehdit ettiğini ve namaz saatlerini bile ayarlamaya kalkıştığını iddia ederek, ‘’ Devlet adamlığı ciddiyetiyle bağdaşmayan bu siyaset anlayışını şiddetle kınıyor ve protesto ediyorum’’ dedi.

Denizli’de referandum çalışmalarını sürdüren Keskin, Ekonomi Bakanı Zeybekçi’nin tüm muhtarları ayağına çağırarak evet oyu için çalışmasını ve Türkiye ortalamasının üzerinde oy çıkarmalarını istediğini söyledi. Zeybekçi’nin bazı muhtarlara da takım elbise sözü verdiğini anımsatan Keskin, ‘’Hemen bu sözün ardından ‘muhtarlar size söylüyorum. Hesabını sorarım, biliyorsunuz’ sözleriyle açıkça tehdit ettiğini belirterek, şöyle dedi:

‘’Halkın oylarıyla seçilmiş muhtarlar senin partinin emir eri mi ki hem emir veriyor hem gözlerinin içine baka baka tehdit ediyorsun. Ne demek hesabını sormak? Devlet ciddiyeti bu kadar ayaklar altına alınabilir mi? Geçen seçimde çorap dağıttın. Bu referandumda da takım elbise dağıtabilirsin. Ama Ekonomi Bakanı olarak kendini dağıtma. Referandum yüzünden ekonomiyi bile unuttun. Enflasyon bile zirve yaptı. Artık hem kendini hem de aklını başını topla.’’

CHP’li Keskin, Zeybekçi’nin Sevindik Mahallesi’nde namaz saatine ayar vermeye çalıştığını, imam ile birlikte cemaati miting konuşması nedeniyle 15 dakika beklettiğini iddia ederek, ‘’Devletin bakanı olarak bir yandan tehditler savuracaksın, diğer yandan namaz saatini bile kendini uydurmaya çalışacaksın. Zeybekçi efendi vurgun yemiş sünger avcısı gibi sağa sola saldırmakla meşgul. Fırtınalı havada denize yelken açan kaptan misali pusulayı da kaybetmiş durumda’’ diye konuştu.