Karaca ve Doğan’dan Kılıçdaroğlu için “yanındayım” paylaşımı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Karaca ve Doğan’dan Kılıçdaroğlu için “yanındayım”...

Karaca ve Doğan’dan Kılıçdaroğlu için “yanındayım” paylaşımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Eylül 2022 Cuma - 14:50Güncelleme: 23 Eylül 2022 Cuma - 14:50
Karaca ve Doğan’dan Kılıçdaroğlu için “yanındayım” paylaşımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “gerçekten benimle misiniz?” çıkışının ardından sosyal medyadan destek paylaşımları yağdı. “Yanındayım” diyenler arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da katıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda, parti içindeki muhaliflere “Bunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum” diye seslendi.

Bu çıkışın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından “yanındayım” paylaşımı yaptı. Ardından benzeri paylaşımlar peş peşe geldi.

KARACA’NIN PAYLAŞIMI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Twitter hesabından “Adalet için, özgürlük için hak için, hukuk için, millete refah memlekete huzur için #yanındayım” paylaşımını yaptı.

DOĞAN’IN PAYLAŞIMI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da paylaşımında “Aydınlık, çağdaş ve laik bir Türkiye için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayım” ifadelerini kullandı.