CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİİB) ile Denizli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Bu ziyaretlerinde ilgiyle karşılanan Doğan, moral depoladı.
Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ile birlikte DENİB’i ziyaret etti. DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Doğan, projelerini anlattı.
Siyasetle iç içe büyüdüğünü ifade eden Doğan, henüz 12 yaşındayken babasının belediye başkan adayı olduğunu, kendisinin de broşür dağıtarak destek verdiğini, daha sonraki yıllarda siyasete ilgisinin artarak devam ettiğini söyledi.
“ŞENİZ HANIMI TEBRİK EDİYORUM”
Doğan’ı kutlayan ve başarı dileyen DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ise, gençlerin siyasete girerek ‘Ben varım’ demesinin önemli olduğunu belirtti. Memişoğlu, “Üç dönem belediye başkanlığı yapmış babasının çalışmasındaki zorlukları görmesine rağmen siyasete giren insan sayısı azdır. Bu zorlukları görmesine rağmen belediye başkanlığına talip olan Şeniz Hanımı tebrik ediyorum” dedi.
“GÖREVİ LAYIKIYLA YAPACAĞINA İNANIYORUZ”
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan’ın ikinci durağı Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile S.S. 10. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği oldu. Şeniz Doğan’a ziyaretinde Denizli eski Belediye Başkanı Ali Marım, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci ve partililer eşlik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Musa Çelikkol, “Siyasette genç ve kadın görmek bizleri mutlu ediyor. Belediye başkanı olmak zor bir görevdir. Biz Şeniz Hanım’ın bu görevi layıkı ile yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.