Ertemür: Kazanan CHP ve sevgi oldu – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Ertemür: Kazanan CHP ve sevgi oldu

Ertemür: Kazanan CHP ve sevgi oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Aralık 2017 Pazar - 17:29Güncelleme: 1 Ocak 2018 Pazartesi - 16:03
Ertemür: Kazanan CHP ve sevgi oldu

CHP’de dün yapılan kongrede il başkanlığına 10 yıl aradan sonra yeniden seçilen Ali Rıza Ertemür, kaybedenin olmadığını, kazananın CHP ve sevgi olduğunu belirtti.

Nuri Çavuşoğlu ve Azmi Ermiş’in de aday olduğu CHP İl Kongresi’nde il başkanlığına seçilen Ali Rıza Ertemür, yeniden başlangıç yaptı. Parlamento’da Denizli’yi 2007-2011 yılları arasında 23. dönem milletvekili olarak temsil eden Ertemür, milletvekilliği öncesi yaptığı il başkanlığına 10 yıl aradan sonra yeniden dönüş yaptı.
Ertemür, 27 oy farkla kazandığı kongre sonrası yaptığı açıklamada,“Kongremiz bir şenlik havasında geçti. Bu ortamın oluşmasına katkı koyan başta benden önceki il başkanımız Haşim Teoman Sancar ile yönetimine, bayrak yarışında bende varım diyen aday arkadaşlarım ve yönetimlerine, tarihi bir katılım gösteren delegelerimize ve tüm partililerimize, Denizli halkına teşekkür ediyorum” dedi.
Kongrenin sadece bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Ertemür, ‘’Seçim sonuçları belli olmaya başladığı anda, göreve talip olan üç aday olarak el ele sahnedeydik. Bu görüntü açıkça gösterdi ki, CHP’de kazanan sevgi oldu, kazanan kardeşlik oldu, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu.2018’e girerken ortaya çıkan fotoğraf Denizli için ve Türkiye için umut olmuştur. Dün gerçekleştirilen kongre Denizli’de özlenen günlerin yakın olduğunu gösterdi. Sevgi ile, dostluk ile 2019’da Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Bunun için örgüt olarak hepimiz elimizden geleni yapacağız. Ekibimizin en büyük destekçisi aday olan diğer arkadaşlarımız olacaktır, bundan hiç şüphem yok” diye konuştu.