Denizli’de CHP’li başkanların çarşı pazar turu – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Denizli’de CHP’li başkanların çarşı pazar turu

Denizli’de CHP’li başkanların çarşı pazar turu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Şubat 2021 Çarşamba - 16:59Güncelleme: 17 Şubat 2021 Çarşamba - 16:59
Denizli’de CHP’li başkanların çarşı pazar turu

CHP Denizli İl Yönetimi ve CHP'li belediye başkanları, esnaf ziyaretleriyle istek ve sorunları dinledi, vatandaşlarla sohbet etti.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay, belediye meclis üyeleri ve il yöneticileri, ilçe gezisine Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya’yı ziyaret ederek başladı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelikak ile de bir araya gelen CHP Heyeti, esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Türkiye'de var olan ekonomik kriz pandemi süreci ile birlikte kendisini daha çok hissettirmeye başladı. Bundan da en çok etkilenen kesimlerin başında esnaflarımız geliyor. CHP'li belediyeler bu zorlu süreçte imkanları dahilinde halkımızın dertlerine derman olacak projeleri üretmeye devam ediyor. Uzun zamandır devam ettiğimiz ilçe ziyaretlerimizin Sarayköy ayağına belediye başkanlarımız da dahil oldular. Bundan sonra da CHP Denizli örgütü olarak sahada, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Çavuşoğlu, iktidarın Türkiye'nin büyüyen sorunlarına çözüm üretemediğini de söyleyerek “Türkiye iyi yönetilmiyor, savruluyor. Bir siyasal iktidar sorunları çözme kapasitesini kaybetmişse, sorunlara teslim olmuşsa o siyasal iktidar çözüm üretemez, bir süre sonra şikayet makamına dönüşür. Mevcut siyasal iktidar artık çözüm üretemiyor şikayet ediyor. Şikayet ediyorsan o koltukta ne işin var? 19 yıldır iktidar olanların şikayet etmeye hakları var mı? Sorunlara çözüm üretmek yerine günden değiştirerek, insanları ötekileştirerek iktidarda kalmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, yapılacak ilk seçimlerde sandığa gömülecekler ve halkımız CHP iktidarıyla rahat bir nefes alacak” diye konuştu.