Denizli esnafının sorunları Kılıçdaroğlu’na sunuldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Denizli esnafının sorunları Kılıçdaroğlu’na sunuldu

Denizli esnafının sorunları Kılıçdaroğlu’na sunuldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Şubat 2021 Perşembe - 13:26Güncelleme: 25 Şubat 2021 Perşembe - 17:33
Denizli esnafının sorunları Kılıçdaroğlu’na sunuldu

CHP Denizli İl Örgütü, esnaf kesiminin sorunlarını içeren bir raporu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu kabul ederek bir süre görüştü. Çavuşoğlu, görüşmede Denizli esnafının sorunlarını içeren bir raporu Kılıçdaroğlu’na sundu.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara'da makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde kendilerine iletilen taleplerin yer aldığı raporu Kılıçdaroğlu'na sundular. Başkan Çavuşoğlu, "Tüm kesimlerin derdine derman olacağız" dedi.

Pandemi sürecine rağmen halkla iç içe olduklarını, vatandaşları dinlediklerini, CHP’nin politikalarını ve çözüm önerilerini halka anlatmaya devam ettiklerini belirten Çavuşoğlu, bu görüşmelere ilişkin hazırladıkları raporu da Kılıçdaroğlu’na sunduklarını belirtti.

Artık mevcut iktidarın çöküş sürecinde olduğunu ve CHP'nin ilk seçimlerde iktidara geleceğini savunan Çavuşoğlu, "Söz veriyoruz, CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Çiftçi hak ettiği değeri bulacak ve yeniden üreten dışa bağımlı olmayan bir Türkiye yaratacağız. Esnafın sorunlarının çözümü için Esnaf Bakanlığı kuracağız ve esnafın üzerindeki yükleri kaldıracağız. Asgari ücret üzerindeki vergi yükünü kaldıracağız. EYT lilerin sorunlarını çözecek, Tüm kesimlerin derdine derman olacağız" ifadelerini kullandı.