Denizli CHP’de 2. Ertemür dönemi – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Denizli CHP’de 2. Ertemür dönemi

Denizli CHP’de 2. Ertemür dönemi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ocak 2018 Perşembe - 21:44Güncelleme: 4 Ocak 2018 Perşembe - 21:44
Denizli CHP’de 2. Ertemür dönemi

CHP Denizli İl Örgütü’nde nöbet değişimi.Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan kongrede il başkanlığına seçilen Ali Rıza Ertemür, önce mazbatasını, ardından da görevi devraldı.

CHP’nin 30 Aralık’ta yapılan kongresinde, Nuri Çavuşoğlu ve Azmi Ermiş ile girdiği yarışı önde bitirerek 10 yıl aradan sonra yeniden il başkanlığına seçilen Ali Rıza Ertemür, parti binasında düzenlenen törenle görevi bu kongrede aday olmayan Teoman Sancar’dan devraldı. Devir teslim törenine kongrede aday olan Milletvekili Çavuşoğlu, Ermiş ve çok sayıda partili katıldı.

Görevi devreden Sancar, yaptığı konuşmada, “Bundan iki yıl önce onurla devir aldığımız il başkanlığımızı bugün onurla devrederken bana gururla yaşattıkları bu ulvi görev için örgütüme yürekten teşekkür ediyorum. Yeni yönetime yüksek başarılar diliyorum. Biz, biriz ve beraberiz. Denizli’de yerel ve genel iktidarın çoban ateşini yakmak için il başkanımız Ali Rıza Ertemür’ün çok değerli çalışmalar yapacağına inancım tam” dedi.

Görevi devralan Ertemür de kongrede bir şölen yaşandığını ifade ederek, aldıkları bayrağı daha yükseğe taşımak için çalışacaklarını, yerel seçimde Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacaklarını söyledi.