Denizli CHP Adalet Yürüyüşü’nde – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Denizli CHP Adalet Yürüyüşü’nde

Denizli CHP Adalet Yürüyüşü’nde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2017 Salı - 12:01Güncelleme: 4 Temmuz 2017 Salı - 12:01
Denizli CHP Adalet Yürüyüşü’nde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, milletvekili Enis Berberoğlu’nun MİT’e ait TIR’ların aranmasıyla ilgili haberler nedeniyle yargılanıp hapis cezasına çarptırılması ve ardından tutuklanmasının ardından başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne bugün CHP Denizli örgütleri de katılıyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkentten başlattığı Adalet Yürüyüşü 2. gününe girerken, bu yürüyüşe Denizli’den de destek geldi. CHP il ve 19 ilçe örgütünden 500 dolayında partili yürüyüş için dün akşam Denizli’den Kocaeli’ye gitti.

Bu sabah Kocaeli’den Kılıçdaroğlu önderliğindeki yürüyüş grubuna katılan partililer, şu ana kadar 6 kilometre yürüdü. Verilecek molanın ardından diğer iki etap için yürüyüşe geçilecek. Bugün toplam 19 kilometre yürünecek. CHP Denizli örgütleri, yürüyüşün bugünkü bölümünün tamamlanmasından sonra Denizli’ye dönecek.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Adalet Yürüyüşü’nün birçok ilden katılımlarla giderek artan bir kalabalıkla devam ettiğini, Denizli örgütü olarak 500 dolayında bir partili grubuyla yürüyüş kortejinde yer aldıklarını söyledi.