CHP’li Budak: Ceremeyi halk çekiyor – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP’li Budak: Ceremeyi halk çekiyor

CHP’li Budak: Ceremeyi halk çekiyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ekim 2017 Pazartesi - 15:26Güncelleme: 9 Ekim 2017 Pazartesi - 15:26
CHP’li Budak: Ceremeyi halk çekiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, AK Parti iktidarının 2002' beri Türkiye'yi yanlış yönettiğini, bunun ceremesini de halkın çektiğini söyledi.

CHP, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12 Ekim'de gerçekleştiriceği Denizli programına hızlanıyor. Bu amaçla Denizli'de bulunan Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Kılıçdaroğlu'nun açılışını yapacağı Topraklık Mahallesi Doğan Caddesi’ndeki yeni il binasında basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına PM Üyesi Gülizar Biçer Karaca, milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu, Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve İl Kadın Kolu Başkanı Sündüs Başsorgun katıldı.

Basın toplantısında iktidarın politikalarını eleştiren Genel Başkan Yardımcısı Budak, Türkiye'de her gün yeni bir kabusla uyanıldığını, son olarak ABD'nin vize uygulamasını askıya aldığını, bunun da sıfır sorun diye başlanılan politikaların ülkeyi getirdiği noktayı gösterdiğini, sınırlarımızda dost denilebilecek bir ülkenin kalmadığını ifade etti.

CHP'li Budak: Ceremeyi halk çekiyor

"DOSTUM TRUMP'DAN GELİNEN NOKTA VİZE KRİZİ"

Dış politikanın milli bir konu olduğunu kaydeden Budak, "Erdoğan, 'dostum Trump ile her şeyi konuştuk' diyordu. 15 günde ne oldu da bu noktaya, vize krizine gelindi? Sürekli Aldanma ve yanılsama yaşanıyor. İç ve dış politikakadaki hataların ceremesini halk çekiyor" diye konuştu.

SANCAR PROGRAMI AÇIKLADI

CHP İl Başkanı Teoman Sancar da Kılıçdaroğlu'nun Denizli programını açıkladı. Sancar, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 12 Ekim Perşembe günü uçakla Çardak Havaalanı'na, oradan da karayoluyla kent merkezine geleceğini belirtti. Sancar, Lavin Otel'de sanayici ve işadamları ile bir araya gelecek Kılıçdaroğlu'nun daha sonra kanaat önderleri, esnaf ve muhtarlar ile toplantı yapacağını kaydetti.

Sancar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni il binasının açılışını yaptıktan sonra, şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan'ın Çal Bayıralan'daki ailesini ziyaretle Denizli programını tamamlayacağını sözlerine ekledi.