CHP’den adalet için saygı duruşu – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP’den adalet için saygı duruşu

CHP’den adalet için saygı duruşu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Haziran 2017 Pazartesi - 23:03Güncelleme: 19 Haziran 2017 Pazartesi - 23:03
CHP’den adalet için saygı duruşu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “adalet” yürüyüşüne Denizli İl Örgütü “saygı duruşu” ile destek verdi. Bugün başlayan saygı duruşu, her gün saat 18.00’de tekrarlanacak.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hukuksuz uygulamalara tepki olarak Ankara’dan başlattığı “Adalet Yürüyüşü”ne Denizli İl Örgütü, parti binası önünde yapılan 2 dakikalık saygı duruşuyla destek verdi. Saygı duruşuna CHP İl Başkanı Teoman Sancar ve partililer katıldı.

Sancar, saygı duruşu eyleminin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye’de yaşanan adaletsizlik ve hukuksuzluklara karşı parti genel merkezinin “Adalet Yürüyüşü” ile bir duruş sergilediğini, Denizli İl Örgütü olarak bu yürüyüşe saygı duruşuyla katkı vermek için toplandıklarını söyledi.

Her gün saat 18.00’de parti binası önünde toplanıp 2 dakikalık saygı duruşunda bulunacaklarını kaydeden Sancar, “Bu duruş, Türkiye'de siyasi partilerin değil, tüm vatandaşların ihtiyacı olduğu demokratik duruşun ve adaletin duruşudur. CHP adalet aramaya ve adaleti savunmaya ilelebet devam edecektir” ifadesini kullandı.