CHP Tavas’ta Erdoğan Şama güven tazeledi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP Tavas’ta Erdoğan Şama güven tazeledi

CHP Tavas’ta Erdoğan Şama güven tazeledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ocak 2020 Pazar - 18:50Güncelleme: 19 Ocak 2020 Pazar - 20:46
CHP Tavas’ta Erdoğan Şama güven tazeledi

CHP’de ilçe kongreleri Tavas ile tamamlandı. Tek aday olan Erdoğan Şama, kongrede partililerin güvenini tazeledi.

Tavas Esnaf Kefalet Toplantı Salonu’ndaki kongrenin divan başkanlığını CHP İl Başkanı Mahir Akbaba yaptı. Kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ve çok sayıda partili katıldı.

Konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yapan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, “CHP olarak sistematik bir saldırı altındayız. Kurucu Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e mevcut Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na ve partililerimize sözlü ve fiziki saldırılar gerçekleştiriliyor. İktidarın attığı her adım, ülkemizi biraz daha karanlığa sürüklüyor. Yerli ve milli olduğunu iddia edip, vatandaşın karnını doyuramıyorsan milli ve yerli değilsin. Erdoğan Şama ve yeni seçilecek ekibinin birlik ve beraberlik içinde partimizi olası erken seçime başarılı bir şekilde taşıyacaklarına inancım tamdır. Milletvekili sayımızı 4’e 5’e çıkardığımız gün iktidar olduk demektir” diye konuştu.

Kürsüye Torunu Ömer ile birlikte çıkan Tavas İlçe Başkanı Erdoğan Şama, ülkenin içinde bulunduğu durumu kaygı verici olarak belirtti ve “Geleceğimiz için, gençlik için aday oldum. Nasıl ki Mustafa Kemal Atatürk 1920’lerde ülkeye sahip çıktıysa biz de bugün ülkeye sahip çıkacağız. Hedefimiz yapılacak ilk seçimde iktidar olmak” dedi.

Konuşmaların ardından 128 delegenin bulunduğu Tavas ilçe kongresinde oylamaya geçildi. Oylama sonucu Erdoğan Şama yeniden CHP Tavas İlçe Başkanlığına seçildi.

Yönetim kurulu da İsmail Alpay, Erol Soymaç, Etem Soyuçok, Hasan Keçeci, Ali Kavallı, İsmail Mutlu, Mustafa Muslubaş, Ahmet Keysan, Uğur Büyükelyas, Sabri Pulcu, Bekir Hoppa ve Erkan Sertbaş’tan oluştu.

Tavas’la birlikte CHP Denizli’de 14 Aralık’ta Kale ile başlayan ilçe kongrelerini tamamlamış oldu. Şimdi gözler il kongresine çevrildi.