CHP Pamukkale İlçe Başkanlığına Uğur Coşkun seçildi – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP Pamukkale İlçe Başkanlığına Uğur Coşkun...

CHP Pamukkale İlçe Başkanlığına Uğur Coşkun seçildi

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 20 Ağustos 2023 Pazar - 18:53Güncelleme: 20 Ağustos 2023 Pazar - 18:59
CHP Pamukkale İlçe Başkanlığına Uğur Coşkun seçildi

CHP Pamukkale İlçe Kongresi yapıldı. Üç aadayın yarıştığı kongrede kazanan bir oy farkla Uğur Coşkun oldu. Bunun üzerine sonuca itiraz edilerek, oyların yeniden sayılması istendi.

CHP Pamukkale İlçe Kongresi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Divan başkanlığını CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal’ın yaptığı konrede, başkanlık için Uğur Coşkun, Gökhan Çankır ve Alican Kaplan yarıştı.

Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı konrede, gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Seçimler sonunda CHP Pamukkale’nin yeni ilçe başkanı 176 oy alan Uğur Coşkun oldu. Rakibi Gökhan Çankır ise 175 oy aldı. Adaylardan Alican Kaplan'a da 28 oy çıktı.

BİR ZARFTAN 2 OY ÇIKTI, GEÇERSİZ SAYILDI

Seçimin tek oy farkla sonuçlanması üzerine Gökhan Çankır itirazda bulundu. Çankır’a bir zarftan iki oy çıktığı bu nedenle oyun geçersiz sayıldığı, itirazın da bu nedenle yapıldığı öğrenildi. İtiraz nedeniyle de taraflar arasında gerginlik yaşandı.

CHP PAMUKKALE YÖNETİMİ

Uğur Coşkun başkanlığındaki CHP Pamukkale İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Cenk Aras, Evrim Başeren, Yıldıray Demirci, Kasım Gülek Düdükçü, Emre Erkek, Ayşe Gül Galiba, İlknur Göçtü, Hasan Karabeyaz, Reyhan Karahan, Güney Kodal, Fatma Sena Menteş, Gülistan Muslu, Osman Ödemiş, Mehmet Ali Seren, Uğur Şenel ve Gönül Yıldız.

[Foto: Engin ÜNAL]