CHP Merkezefendi’de bayrak değişimi – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP Merkezefendi’de bayrak değişimi

CHP Merkezefendi’de bayrak değişimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Aralık 2019 Pazar - 12:58Güncelleme: 22 Aralık 2019 Pazar - 13:09
CHP Merkezefendi’de bayrak değişimi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 15 Aralık’ta gerçekleşen Merkezefendi ilçe kongresinde başkan seçilen Ali Osman Horzum, görevi Tolga Varlıker’den gerçekleştirilen törenle devraldı. Törende konuşan Horzum, “Merkezefendi’yi birlikte yöneteceğiz” dedi.

CHP Merkezefendi’de 3 aday arasında kıran kırana geçen başkanlık yarışında Ali Osman Horzum 410 delegenin 176’sının oyunu alarak partinin yeni ilçe başkanı seçilmişti. Diğer adaylardan Tolga Varlıker 159 ve Osman Saruhan da 75 oy almıştı.

Sonuçlarının kesinleşmesinin ardından dün CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törene yeni başkan Ali Osman Horzum, eski başkan Tolga Varlıker ile Osman Saruhan katıldı.

CHP’nin 25 yıl sonra merkezdee seçim kazandığını ifade eden Tolga Varlıker, “Bu mutluluğu yaşayan ve yaşatan partililerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemde ilçe başkanlığını teslim edeceğim Ali Osman Horzum ve ekibine sonsuz başarılar diliyorum. Ben ve ekibim sonuna kadar kendisinin yanındayım. Ne görev verilecekse sonuna kadar yapmaya hazırım” dedi.

Konuşmasında bayrağı bir adım daha ileri götürmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalışacaklarını söyleyen CHP Merkezfendi İlçe Başkanı Horzum, ““Bu yolda bir başarısızlık olacaksa, bilin ki şahsım Ali Osman Horzum’un başarısızlığıdır. 1989 yılında adım attığım partide o günden bu yana tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Tolga Varlıker başkanlığında kazanılan seçimi Büyükşehir ile taçlandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.