Horzum: Parti tüzüğüne aykırı hareket edenler için gereken yapılacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Horzum: Parti tüzüğüne aykırı hareket edenler...

Horzum: Parti tüzüğüne aykırı hareket edenler için gereken yapılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Nisan 2022 Salı - 15:46Güncelleme: 5 Nisan 2022 Salı - 16:42
Horzum: Parti tüzüğüne aykırı hareket edenler için gereken yapılacak

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediyesi Encümen üyeleri seçiminde yaşanan süreçle ilgili “Parti tüzüğüne aykırı hareket edenler için gereken yapılacak” açıklamasında bulundu.

Merkezefendi Belediye Meclisinde encümen üyeliklerine muhalefete mensup isimlerin seçilmesinin ve CHP’li adaya sadece 5 oy çıkmasının yankıları sürüyor. Bu konuda dün akşam yapılan toplantının ardından, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum açıklama yaptı. Horzum’un açıklaması şöyle:

“01.04.2022 tarihli Merkezefendi Belediyesi Meclisinde yapılan encümen oylaması sonuçları bizleri, partimize gönül vermiş yol arkadaşlarımızı ve halkımızı ziyadesiyle üzmüştür.

Olayın başından itibaren sürecin takipçisiyiz. Parti grubumuzda olup da adayımıza oy vermeyenler hakkında araştırma çalışmaları, görüşmeler, incelemeler, devam etmektedir. Çıkan sonuç ve gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.

Bir asırlık tecrübeye sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi, her zaman parti tüzüğümüze aykırı hareket edenler için gereğini yapmış ve yapacaktır. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın.”