CHP lideri Kılıçdaroğlu, Denizli’de – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Denizli’de

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Denizli’de

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ekim 2017 Perşembe - 11:09Güncelleme: 12 Ekim 2017 Perşembe - 11:09
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Denizli’de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’ye geldi. Kılıçdaroğlu, Denizli programında işadamları ve esnaflarla bir araya gelecek, il binasının açılışını yapacak ve şehit ailesini ziyaret edecek.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir güne sığdıracağı gezi için Denizli’ye geldi. Çardak Havalimanı’nda CHP İl Başkanı Teoman Sancar, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ile belediye başkanları tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, ilk olarak işadamlarıyla bir araya gelecek.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Denizli’de

Bu toplantının ardından basın toplantısı düzenleyecek olan Kılıçdaroğlu, esnaf, kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle toplantı yapacak.

Saat 17.00’de Topraklık Mahallesi Doğan Caddesi’ndeki CHP İl Binası’nın açılışını yapacak olan Kılıçdaroğlu, burada Denizlililere seslenecek. CHP lideri, Denizli gezisini 18 Eylül’de Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde bölücü teröristler tarafından şehit edilen uzman çavuş Muhammet Arıkan’ın Çal’ın Bayıralan Mahallesi’ndeki ailesini ziyaret ederek tamamlayacak ve daha sonra Ankara’ya dönenecek