CHP’li Karaca: Millet AKP mağduru – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP’li Karaca: Millet AKP mağduru

CHP’li Karaca: Millet AKP mağduru

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ağustos 2022 Pazar - 11:57Güncelleme: 21 Ağustos 2022 Pazar - 11:57
CHP’li Karaca: Millet AKP mağduru

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, yaşanan ekonomik sıkıntılarla ilgili “esnaftan çiftçiye millet AKP mağduru” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, seçim bölgesindeki ziyaretlerini Pamukkale’nin Akköy, Karahayıt, Gözler, Akçapınar, Belenardıç, Uzunpınar, Kurtluca ve Güzelpınar mahallelerinde sürdürdü.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Karaca, “Esnaftan çiftçiye millet AKP mağduru” dedi.

Denizli’de termal turizmin gözbebeği konumunda olan ve her yıl binlerce vatandaşı ağırlayan Karahayıt'ta dükkanların boş kaldığını söyleyen Karaca, toplumun farklı kesimlerinin iktidarın yanlış ekonomi politikalarının mağduru haline gelmesine isyan ettiğini belirtti.

Sıkıntılarını Karaca’ya anlatan Karahayıt’taki kafi işletmecisi Hülya Yüksel, “Sahile gittik üç gün önce kızımla kendim, 700 küsur lira hesap ödedim. Ama ben burada 20 liraya gözlemeyi satamıyorum. Dün şurada 25 liraya çayla gözleme içti, levhamın fotoğrafını çekti gitti. Böyle bir şey olur mu? Ama ben orada 700 küsur lira hesap öderken adama hiçbir şey diyemedim, çıkardım verdim. Çünkü büyük turizm kazanıyor, küçük turizm ölüyor. Biz ölüyoruz. Geçen sene şuraya 50 masa oturtuyorsam bunun 40’ı gurbetçiydi. Bu sene gurbetçi de yok. Neden? Parası değerli, beş yıldızlı otele gidiyor. Pansiyonlar boş. Her yer boş. Kimse para kazanamıyor. Bizim şu cadde, şu anda iğne atsan yere düşmezdi” ifadelerini kullandı.