CHP Milletvekili Karaca ve il yönetiminden esnaf ziyaretleri – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP Milletvekili Karaca ve il yönetiminden...

CHP Milletvekili Karaca ve il yönetiminden esnaf ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Eylül 2020 Cuma - 13:53Güncelleme: 4 Eylül 2020 Cuma - 13:53
CHP Milletvekili Karaca ve il yönetiminden esnaf ziyaretleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile il ve ilçe yöneticileri, Kınıklı'da esnaf ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, il ve ilçe yöneticileri pandemiden etkilenen Kınıklı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Esnafın genel durumunun iyi olmadığını ve her geçen gün kötüye gittiğini söyleyen Çavuşoğlu, "Halk sağlığı öncelikli ama esnafın durumu da içler acısı. Bir de Pamukkale Üniversitesinin uzaktan eğitim kararı almasıyla okulların açılmasını bekleyen esnaf çıkmaza girmiş durumda. Büyük bölümü kiracı durumundaki esnaf, dükkan sahiplerinin kira indirimi yapmadığından şikayetçi. İşçi çıkarmak yasak olduğu için sigorta primleri birikmiş, kira borçları birikmiş, kredi ve kredi kartlarıyla bir süre ayakta kalmaya çalışmışlar ama o borçlar da döndürülemez duruma gelmiş. Hükümetin bir an önce esnaf temsilcileriyle bir araya gelip esnafı içinde bulunduğu açmazdan çıkarması şart. Biz CHP olarak esnafımızın yanındayız. Çözüm önerilerimizi Milletvekillerimiz aracılığı ile TBMM'ye taşımaya devam edeceğiz. Asıl sorunu çözmesi gerekenler ülkenin ekonomi yönetimi bu sorunu görüp bir an önce gerekeni yapmalı" dedi.