Karaca: Cahit Özkan’ı kurtarmak için Işıklı Gölü’ne mi göz diktiniz? – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Karaca: Cahit Özkan’ı kurtarmak için Işıklı...

Karaca: Cahit Özkan’ı kurtarmak için Işıklı Gölü’ne mi göz diktiniz?

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Aralık 2019 Pazar - 19:33Güncelleme: 29 Aralık 2019 Pazar - 19:33
Karaca: Cahit Özkan’ı kurtarmak için Işıklı Gölü’ne mi göz diktiniz?

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Çivril’deki Işıklı Gölü’nün çevre düzenlemesiyle Millet Bahçesi yapılacağını açıklamasını eleştirerek, “Cahit Özkan’ı kurtarmak için Işıklı Gölü’ne mi göz diktiniz?” diye sordu.

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Işıklı Gölü ile ilgili açıklamasına tepki gösterdi. Millet Bahçeleri projesini “rant bahçeleri projesi” olarak nitelendiren Karaca, “Çivril’e yapılacak Millet Bahçesi ile Işıklı Gölü, AK Parti Milletvekili Cahit Özkan’a ya da hangi yakınına peşkeş çekilecek? ‘Çivril'in evladı’ diyerek oy isteyip, seçildikten sonra Çivril ilçesini unutan Cahit Özkan’ın itibarını kurtarmak için Işıklı Gölü’ne mi göz diktiniz?” ifadelerini kullandı.

KURUM’UN ACIPAYAM’A GİTMEMESİNİ ELEŞTİRDİ

Bakan Kurum’un Denizli ziyaretinde 20 Mart’ta deprem felaketi yaşanan Acıpayam’a gitmemesini de eleştirerek, “Bir bakan Denizli’ye geliyor ve depremde zarar gören vatandaşlarımızı ziyaret etmeye tenezzül bile etmiyor. Neden? Çünkü Acıpayam’a gidip 9 aydır mücadele veren, seslerini duyurmaya çalışan depremzedelerin ne halde olduklarını görmekten korkuyorlar. Yakın zamanda seçim olsaydı Murat Kurum Acıpayam’a giderdi. Bol keseden vaadleri sıralar, oyu alır ve unuturlardı. Seçim zamanı vatandaşı hatırlayanlar, seçim olmayınca vatandaşın ne halde olduğunu umursamıyor. Okul yapmak yeni mi akıllarına geldi? Acıpayam’da yaşanan deprem sonrasında hemen yapılması gerekenleri aradan 9 ay geçtikten sonra lütufmuş gibi anlatıyorlar. Bakan Kurum Denizli’ye gelip, Kanal İstanbul’u savunacağına Acıpayamlı depremzedelerin sorunları ve tüm vatandaşlarımızın gerçek ihtiyaçlarıyla