Çavuşoğlu’ndan Vali Atik’e 23 Nisan töreni eleştirisi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Çavuşoğlu’ndan Vali Atik’e 23 Nisan...

Çavuşoğlu’ndan Vali Atik’e 23 Nisan töreni eleştirisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Nisan 2021 Cuma - 14:52Güncelleme: 23 Nisan 2021 Cuma - 14:59
Çavuşoğlu’ndan Vali  Atik’e 23 Nisan töreni eleştirisi

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni’ne katılmadığı gerekçesiyle Vali Ali Fuat Atik’i eleştirdi.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni’ne Vali Ali Fuat Atik ve mülki amirlerin katılmamasına tepki gösterdi. AK Parti iktidarının ulusal bayramların içini boşalttığını, Vali Ali Fuat Atik ve mülki amirlerin kutlamalara katılmamasını son derece manidar bulduklarını kaydeden Çavuşoğlu, şu açıklamayı yaptı:

"Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu bir şekilde kutlamaya hazırlanırken, ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle CHP'li belediyelerimizin öncülüğünde pandemi kuralları dahilinde bayramımızı kutluyoruz. Ne kadar engellemeye çalışsanız da bu milletin kalbinden Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini sökemeyeceksiniz. Ulusal egemenliğimizi ilan ederek, parlamenter demokrasiye geçişimizin 101. yılında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin adeta by-pass edildiği, Nutuk'un yasaklanmaya çalışıldığı günleri yaşıyoruz. Parlamenter demokrasimizi sürdürebilmek adına böyle önemli bir günde kutlamalara katılmayan Vali Ali Fuat Atik'i ve mülki amirleri kınıyorum."