Çavuşoğlu: Güçlü kadrolarla iktidara yürüyoruz – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Çavuşoğlu: Güçlü kadrolarla iktidara yürüyoruz

Çavuşoğlu: Güçlü kadrolarla iktidara yürüyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Temmuz 2020 Salı - 15:54Güncelleme: 28 Temmuz 2020 Salı - 15:54
Çavuşoğlu: Güçlü kadrolarla iktidara yürüyoruz

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kurultayını yapan CHP’nin oluşturduğu güçlü kadrolar ile iktidara yürüdüğünü söyledi.

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, hafta sonunda yapılan kurultayı değerlendirdiği açıklamasında, “CHP, iktidar kurultayından güçlenerek çıktı. Çok güçlü kadrolarla iktidara yürüyoruz. Kurultayda birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk kazandı. Çok güzel projeler, eylemler ortaya konuldu” dedi.

Kurultayda yeniden genel başkanlığa seçilen Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde hep beraber iktidara yürüdüklerini kaydeden Çavuşoğlu, 3. kez Parti Meclisine seçilen Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'yı da kutlayıp, görevinde başarılar diledi.

COVID-19 önlemleri nedeniyle katılım az olsa da coşkunun büyük olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 13 maddelik manifestoya da değinerek, “Amacımız, yapılacak ilk seçimlerde iktidara gelerek yeni bir anayasa ile güçlendirilmiş, demokratik parlamenter sisteme geçmektir. Türkiye gücünü milletten alan, yeni bir anayasaya kavuşacaktır. Yeni Anayasa ile Düşünceyi ifade, örgütlenme, basın özgürlüğü koşulsuz güven altına alınacaktır. Medya özgürlüğü evrensel ölçülerde güvence altına alınacaktır" diye konuştu.

Özellikle pandemi sürecinde CHP'li belediyelerin tarih yazdığını savunan Çavuşoğlu, "Denizli ve Türkiye genelinde bütün zorluklara rağmen, halkın yanında duran ve derman belediyeciliğini başarıyla uygulayan belediye başkanlarımızı yürekten kutluyorum. Partizanlık gözetmeden vatandaşlarımızı dertlerine derman oldular" ifadelerini kullandı.