Horzum’dan Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Biz maraba değiliz – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Horzum’dan Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Biz maraba...

Horzum’dan Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Biz maraba değiliz

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 19 Ağustos 2023 Cumartesi - 15:53Güncelleme: 19 Ağustos 2023 Cumartesi - 15:57
Horzum’dan Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Biz maraba değiliz

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, seçim sürecine ve aday belirleme yöntemine sert tepki gösterdi. Horzum, Kılıçdaroğlu'nu "Bizi maraba bildiniz, biz maraba değiliz" sözleriyle eleştirdi.

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi'nde konuşan il başkanı Ali Osman Horzum, milletvekili aday listelerinin belirlenme yöntemini eleştirdi, yerel seçimlerde belediye başkan adaylarının ön seçimle belirlenmesini istedi. Horzum'un sözleri şöyle:

"Örgüte dışarıdan transfer adam yerleştiriyorlar. Sonra bunlar bu örgütün başına bela oluyor. Bu dönem olmayacak. Denizli örgütü genel başkan vekili istemiyor. Milletin vekilini Denizli belirlesin istiyor. Örgüt Denizli örgütü. Genel merkezin sıralama yaptığı meclis üyesi istemiyor. Sustuk, sustuk ama susmayacağız. Onlar konforundan vazgeçecekler. Sokağa inecekler.Sırça köşklerde siyaset yapmak bu partiyi ufacık bir zümreye hapsetmektir. Halka sırtını dönmektir. Örgüte sırtını dönmektir. Artık yeter! Helalleşmeymiş... Örgütle helalleşmek aklınıza geldi mi? Gelmedi. Çünkü bizi maraba bildiniz. Biz maraba değil düşünen insanlarız.

Eğer siz örgüte sırtınızı dönerseniz, bu partinin rotası sosyal medyada, basında, belediye başkanlarıyla çizilmeye kalkılır.Bu partinin rotasını bu örgüt çizecek. Bu salon çizecek.

Ayrıca, Şeref Bey, vekilimiz. Başımız tacı. Kimliğiyle, kişiliğiyle hiçbir sıkıntımız yok. Ama sıkıntımız sistemle. Ben bunları söyledim diye müfettiş gönderildi. Ben doğruları söylemeye devam edeceğim.

Kongreyi tamamlar tamamlamaz, ilk iş olarak da Ankara’nın yolunu tutacağız. Yerel seçimleri biz belirleyeceğiz, örgüt belirleyecek."