CHP Bölge Toplantısı Denizli’de yapılacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP Bölge Toplantısı Denizli’de yapılacak

CHP Bölge Toplantısı Denizli’de yapılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Nisan 2021 Perşembe - 10:39Güncelleme: 8 Nisan 2021 Perşembe - 10:53
CHP Bölge Toplantısı Denizli’de yapılacak

CHP Bölge Toplantısı yarın (Cuma) Denizli'de gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı'nın başkanlık edeceği toplantı, Merkezefendi Kültür Merkezinde yapılacak.

Saat 10.30'da başlayacak toplantıya Denizli, Uşak, Aydın, Muğla ve Afyonkarahisar'dan parti meclisi uyeleri, milletvekilleri, il başkanları, il disiplin kurulu başkaları, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları başkanları ve gençlik kolları başkanları katılacak.

Toplantıda son siyasi gelişmelerin değerlendirilip, parti içi görüş alışverişinde bulunulacağını belirten CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Denizli tarım, sanayi ve turizm kenti olarak bölgemizin ve ülkemizin en önemli kentlerinden birisi. İktidar partilerinin ayrıştırma politikalarına karşı birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde böyle önemli bir toplantıya Denizli'nin ev sahipliği yapacak olması bizim için son derece önemli. Bu çalışmalarımızda görüyoruz ki ülkeyi yönetenler ile halkımızın gündemi çok farklı. Halkımız, bu zor şartlarda hayatlarını sürdürebilme derdindeyken, iktidar sahipleri ise koltuklarını koruyabilmenin derdine düşmüş durumda. Onların her türlü gündem değiştirme çabalarına rağmen, biz bu polemiklere girmeden halkın gündemiyle ilgilenmeye devam edeceğiz. Cuma günü siyasetin kalbi Denizli'de atacak" dedi.