Şeniz Doğan’dan Bozburun’a en az 2,5 milyon TL’lik yatırım sözü – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Şeniz Doğan’dan Bozburun’a en az 2,5...

Şeniz Doğan’dan Bozburun’a en az 2,5 milyon TL’lik yatırım sözü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Şubat 2019 Pazar - 21:05Güncelleme: 10 Şubat 2019 Pazar - 22:43
Şeniz Doğan’dan Bozburun’a en az 2,5 milyon TL’lik yatırım sözü

Merkezefendi’nin Bozburun Mahallesi sakinleri, seçim vaatlerinin yerine getirilmemesinden “Hizmet alamıyoruz. Beş yıldır mahallemizde belediye personeli bile görmedik. Gerçekten Merkezefendi’de bir belediye var mı ondan bile emin değiliz” sözleriyle yakındı. CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan’un bu sözlere yanıtı “Bozburun’a en az 2,5 milyon liralık yatırım yapacağız” şeklinde oldu.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin mahallelerine gidip, sokak sokak, ev ev ziyaretlerde bulunarak halkı dinliyor. Gittiği yerlerde Merkezefendi Belediyesi’nin hizmet getirmediği yakınmalarıyla karşılaşan Doğan, hem güleryüzlü belediyecilik hem hizmet sözünü verdi.

“5 YILDIR KAPILARI ÇALINMIYOR”

Bozburun’daki bir kahvehanede mahalle sakinleriyle bir araya gelen, daha sonra esnafı ziyaret eden Şeniz Doğan’ı vatandaşlar ilgi ile karşıladı. Bozburun halkı, 5 yıldır hizmet alamadıklarını söyleyerek, mevcut yönetimi şikayet etti. 2014 seçimleri öncesi mahallelerine gelen Subaşıoğlu ve ekibinin kendilerine hizmet üreteceği yönünde sözler verdiğini, ancak tutmadığını dile getiren vatandaşlar, “Bırakın hizmet üretmeyi, yaralarımızı sarmayı, yüzlerini bile görmüyoruz. 2014’ten sonra kendilerine bir daha ulaşamadık. 5 yıldır kapımızı çalan, derdimizi soran yok. Her şey seçilene kadarmış. Belediyelerin asli görevi olan hizmetleri dahi alamadık. Artık insanca yaşamak istiyoruz. Mahallenin sit alanı olduğunu bahane ederek hiçbir hizmet vermiyorlar” ifadelerini kullandı.

YATIRIM SÖZÜ

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, bu yakınmalara karşı mahalleye nüfusa oranlı yatırım bütçesi nedeni ile en az 2,5 milyon liralık yatırım yapılması gerektiğini söyledi. Doğan, “Gittiğimiz her mahallede benzer sorunlarla karşılaşıyoruz. Ancak bu mahallemizdeki durum hem farklı hem çok acı. Merkezefendi Belediyesi’nin varlığının dahi tartışır hale gelmiş olmasına hem şaşırdım hem üzüldüm. Sizden yetki isterken, hizmet etmek için istiyoruz. Ben buradan söz veriyorum, ilçe belediyesi olarak hak ettiğiniz 2,5 milyon liralık yatırım yapacağız. Yetkimiz dışındaki hizmetleri almanız için de gereken mücadeleyi birlikte vereceğiz” dedi.

“BELEDİYEYİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Mahalle halkının destek sözü verdiği Şeniz Doğan, “Gülümseyen Merkezefendi’yi birlikte inşa edeceğiz. Söz veriyorum, bugün sorun olarak konuşulan şeyler, 1 nisandan sonra aklınıza bile gelmeyecek. Merkezefendi Belediyesi’nin sizleri asla unutmayan bir başkanı olduğu da aklınızdan çıkmayacak. Çünkü Merkezefendi’yi birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

ANKARA’DA ADAY TANITIMINA KATILDI

Öte yandan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, bugün CHP Genel Merkezi tarafından Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katıldı. Denizli’de Millet İttifakı’nı CHP adına temsil eden 12 belediye başkan adayı, İl Başkanı Mahir Akbaba, Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın da katıldığı toplantıda, CHP’nin yerel seçim bildirgesini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı.

Daha sonra adayların tek tek kürsüye çağrıldığı toplantıda Denizli’nin 12 ilçesinin başkan adayları büyük alkış aldı. Adaylar, seçimi kazanmak için çok çalışacaklarına ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerine söz verdi.