Cep telefonlarına SMS mesajı gitti Milletvekili Karaca tepki gösterdi – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Cep telefonlarına SMS mesajı gitti Milletvekili...

Cep telefonlarına SMS mesajı gitti Milletvekili Karaca tepki gösterdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Şubat 2023 Pazar - 21:40Güncelleme: 19 Şubat 2023 Pazar - 21:42
Cep telefonlarına SMS mesajı gitti Milletvekili Karaca tepki gösterdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca, deprem bölgesine gönderilecek yardımların nasıl yapılacağıyla ilgili cep telefonlarına yönlendirme mesajı gönderilmesine tepki gösterdi. Karaca, “Yardımı nasıl ve kimler aracılığı ile yapacağıma ben karar veririm” dedi.

Bazı cep telefonlarına bugün SMS mesajı gönderildi. Mesajda "Denizli Valiliginin 19.02.2023 tarihli ve 494322 sayili yazisi gereği 06.02.2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaras depremi afeti nedeniyle depremden etkilenen illerimize yapılan ve yapilacak olan yardimlarin afet bölgesinde ihtiyac sahibi vatandaslarimiza ulasmasi amaciyla Denizli İl Afet ve Acil durum Mudurlugu koordinesi ve bilgisi dahilinde yapılmasi gerekmekte olup konuyla ilgili gerekli hassasiyetin titizlikle uygulanmasi hususunda gereğini rica ederim" denildi.

KARACA, TWİTTER’DAN TEPKİ GÖSTERDİ

Bu mesajın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "Yardımı nasıl ve kimler aracılığı ile yapacağıma ben karar veririm. Tek kişilik hükümetin beceriksiz ve yetersizliğini örtmeye çalışmayın. Vatandaş sarayın emir eri değil" ifadelerini kullandı.

Açıklama: SMS mesajındaki ifadeler haberde değiştirilmeden kullanılmıştır.