Basmacı, Kılıçdaroğlu ile görüştü, paylaşımını yaptı, telefonunu kapattı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Basmacı, Kılıçdaroğlu ile görüştü, paylaşımını yaptı,...

Basmacı, Kılıçdaroğlu ile görüştü, paylaşımını yaptı, telefonunu kapattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Kasım 2018 Cuma - 21:14Güncelleme: 9 Kasım 2018 Cuma - 21:14
Basmacı, Kılıçdaroğlu ile görüştü, paylaşımını yaptı, telefonunu kapattı

CHP Denizli eski milletvekili Melike Basmacı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile günlerdir konuşulan ve reklam kokan görüşmeyi yaptı. Ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunup, telefonunu da kapatarak sessizliğe büründü.

CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayları arasında ismi geçen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmeye “adaylık teklifi alacak”, “adaylığı kesinleşecek” gibi anlamlar yüklenen eski milletvekili Melike Basmacı, o randevuya gitti. Ankara’da, parti genel merkezinde Kılıçdaroğlu ile görüştü. Sonra da kamuoyunun beklediği açıklamayı yapmak yerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“Sayın Genel Başkanım’la yaptığımız görüşme sonunda Denizli’mizde tüm belediyelerimizi alacağımız malum” diye başlayan sosyal medya açıklamasın okuyup, adaylık teklifi aldığını zanneden takipçilerinin bazıları “hayırlı olsun” bile yazdı. Bununla ilgili soruları duymak ya da yanıtlamak istemediğinden olacak ki, telefonunu da kapatıp ulaşılmaz oldu. Geriye aşağıdaki açıklama kaldı:

“Canım Denizlim,
Sayın genel başkanımla yaptığımız görüşme sonunda Denizlimizde tüm belediyelerimizi alacağımız malum.
Benimde tüm gücümle aday arkadaşlarımın yanında olacağımı bilmenizi isterim. Ben bir cumhuriyet kızıyım, ben bir anneyim. Ülkemiz için çalışarak borcumuzu ödeyeceğim.
Bu seçimlerde benim de kimsenin de makamla koltukla derdi yok, biz Denizlimizi ve ülkemizi yalandan talandan kurtararak, hak ettiğimiz laik, özgür, güçlünün haklı değil haklının güçlü olduğu adil, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle yönetilen bir ülke için çalışmaktayız.
Hep birlikte başarabiliriz.
Hayat şiarım; birlik ve beraberlik ölümden gayri her şeyi yener. M.Kemal Atatürk”