Arslan: Zeybekci referandumu takım elbiseyle kurtarmaya çalışıyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Arslan: Zeybekci referandumu takım elbiseyle kurtarmaya...

Arslan: Zeybekci referandumu takım elbiseyle kurtarmaya çalışıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Nisan 2017 Pazar - 12:27Güncelleme: 2 Nisan 2017 Pazar - 12:27
Arslan: Zeybekci referandumu takım elbiseyle kurtarmaya çalışıyor

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye “muhtarlara takım elbise vaat ederek, tehdit ederek referandumu kurtarmaya çalışıyor” sözleriyle yüklendi.

CHP Milletvekili Kazım Arslan, yaptığı açıklamada, Denizli’de hayır oylarının yükseldiğini, saray ve partisinin genel merkezinden uyarılar alan Bakan Nihat Zeybekci’nin muhtarlara tehdit dolu konuşmalar yaptığını, takım elbise vaadinde bulunduğunu ifade etti.

Zeybekci’nin

iki yıl önce de muhtarlara çoraplar gönderdiği kaydeden Arslan,

“Denizli’de hayır oyları yükseldikçe genel merkez ve saraydan uyarı yiyen Nihat Zeybekci, gün geçtikçe yeni çamlar devirmeye devam ediyor. Nihat Bey şimdi de oy uğruna muhtarları açıkça tehdit etmeye, anayasa gibi en temel mesele konuşulurken muhtarlara takım elbise sözü vermeye kalkıyor.Ne kadar garip bir davranış değil mi? Anayasa değişikliği ile ilgili söyleyecek sözü kalmayan, Denizli’nin tekstili çökerken seyirci kalan Zeybekci, çorapla, takım elbiseyle günü idare etmeye, referandumu kurtarmaya çalışıyor” dedi.

Referandumda milletle başarı sağlayacaklarını belirten Arslan, “Denizli’de muhtarları, kamu görevlilerini zorla seçim mitinglerine götürmeye kalkan Nihat Zeybekci, bugün Denizli tarihinin utanç cümlesini söylemiştir. Bir bakan kalkacak ve Denizli’de 16 Nisan'da Türkiye ortalamasının üzerinde olacağız. Geçemezseniz gözünüzün yaşına bakmam, acımam, bunlar ciddi. Muhtarlar size söylüyorum, hesabını sorarım, biliyorsunuz” diyecek ha? Vah ülkem vah. Zeybekci takım elbiseyle, tehditle uğraşadursun biz onun bu çırpınışını hayıra yoralım, anayasanın gerçek yüzünü anlatmaya devam edelim. O meydanlardan muhtarıma abuk subuk konuştukça biz ülke çıkarı için anayasayı anlatmaya devam edeceğiz ve milletçe başaracağız” diye konuştu.