Zeybekci’den selde evi zarar gören aileye yeni ev sözü – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Zeybekci’den selde evi zarar gören aileye...

Zeybekci’den selde evi zarar gören aileye yeni ev sözü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Eylül 2017 Cumartesi - 17:54Güncelleme: 16 Eylül 2017 Cumartesi - 17:54
Zeybekci’den selde evi zarar gören aileye yeni ev sözü

Denizli’nin Serinhisar İlçesi’nde, 30 Ağustos’ta yaşanan sel felaketinde evi zarar gören Ayşeana Tahmaz’ı ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yeni ev yapılacağının sözünü verdi.

Serinhisar’ın 30 Ağustos’ta yaşadığı sel kabusundan en çok etkilenen ailelerden birisi de Tahmaz Ailesi oldu. İşitme engelli Ayşeana Tahmaz’ın evi selden zarar gören evi oturulamaz hale geldi. Geçici olarak başka bir eve yerleştirilen Tahmaz’ı AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, milletvekilleri Sema Ramazanoğlu ve Şahin Tin ile birlikte ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Selden evi zarar gören Ayşeana Tahmaz ile işaret diliyle iletişim kurmaya çalışan Zeybekci, eski evin yerine ailenin isteğine göre yeni bir konut yapılacağının sözünü verdi.

Zeybekci’den selde evi zarar gören aileye yeni ev sözü

"DAĞA ÇIKANLARIN İSTER SİLAHLI, İSTER SİLAHSIZ BELASINI VERECEĞİZ"

Bu arada katıldığı AK Parti Serinhisar İlçe Kongresi’nde konuşan Zeybekci, silahlı insansız hava araçları (SİHA) konusundaki açıklamaları nedeniyle eleştiri oklarını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yöneltti. Zeybekci, "SİHA ve İHA'ları yüzde 100 Türk malı olarak yapıyoruz ve soysuzun tepesine ansızın vuruyoruz. CHP Genel Başkanı, Allah seni ıslah etsin, bu millet senin müstahakını versin. Dağa çıkanların ister silahlı, ister silahsız belasını vereceğiz. Bu ülkeye saldıran soysuzlara, bu ülkede bir zamanlar bırak silahlı- insansız hava aracını, insansız hava aracını Türkiye'ye lütfederlerdi. Türkiye'ye verirlerdi, ama bilgileri önce başka ülkelere verirlerdi. Başka ülkeler o bilgilerden işine gelenleri bize verirdi. Bazıları da kazara terör örgütüne giderdi. Şimdi hem insansız silahsız, hem de insansız silahlısını yüzde 100 Türk malı olarak yapıyoruz" dedi.

"FİTNECİNİN BAŞI EZİLECEK"

Bakan Zeybekci, parti içinde tartışmalara neden olanlara da seslenerek, "Bizim kendi içimizde hiçbir arızamız olmayacak. İlgili ilgisiz bütün arkadaşlarımıza son defa söylüyorum. Fitnecinin başı ezilecek. İkilik çıkaranın başı ezilecek. Bunu cezalandırma anlamında değil, dışlanma ve uzaklaştırma anlamında söylüyorum. Aramızdan dışlanacak, uzaklaştıracağız. Sen git başka yerlerde krallık kur. Aramızdan uzaklaş sen. Yüzüne de söylenecek. Direk söylenecek" diye konuştu.

Ramazan ÇETİN-Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)