AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel istifa etti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur...

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel istifa etti

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 17 Ağustos 2023 Perşembe - 15:06Güncelleme: 17 Ağustos 2023 Perşembe - 15:43
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel istifa etti

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, görevinden istifa etti. Gökbel'in 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olacağı bildiriliyor.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, düzenlediği basın toplantısıyla 6 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı. Gökbel, ilçe başkanlığı görevini 28 Ocak 2018 tarihinden bu yana sürdürdüğünü, görevini layıkıyla yerine getirdiğini söyledi.

Gökbel, istifasını "Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde olmaktan onur duyduğum AK Partimizde Parti üst yönetimimiz ve şahsımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan yürütme yönetim kadın ve gençlik kollarım mahalle yönetimlerimiz sandık kurullarımız ve üyelerimizle yaptığımız değerlendirmelerle gönül birliği ile aldığımız karar sonucunda Pamukkale ilçe başkanlığı görevimden ayrıldığımı ifade ediyorum. Memleket işi gönül işidir bugüne kadar nasıl aşk ve şevkle hizmet ettiysek bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla davamızın sancağını zirvede tutmaya milletimizle birlikte omuz omuza yol yürümeye devam edeceğiz" sözleriyle açıkladı.

Gökbel, doğru ve emin adımlarla milletin duası ve desteği ile inandığı yolda yürümeye devam edeceğini sözlerine ekledi.